reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi oczywiscie moj D powiedzial ze transfer na stowe bedzie odroczony. Widze ze tu dziewczyny sie denerwuja z tego powodu a ja WCALE ;) Bylam na to przygotowana i tak samo bylo porzednim razem. Mysle ze juz i tak tyle sie naczekalam to jeden cykl dalej nie robi mi roznicy. Przeciwnie ;) Mam zamiar oczywiscie dojsc do siebie po stymulacji i punkcji WALCZYC ❤ zeby dac kropusiowi jak najlepsze warunki :-) :) Jakos tak dziwnie dzisiaj bo przeciez bylam juz tam nie jeden raz jak wykorzystalam wszystkie zarodki a dzisiaj jak wchodzilam do kliniki to mi sie smutno zrobilo ze juz te moje bejbiki tam na mnie nie czekaja. Zawsze jak jechalam to sobie wyobrazalam jak one tam sa i na mnie czekaja :frown: ale to byla tylko chwila. Zaraz pozniej sie zaczelo dziac ;)

Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Wow Ale piękne 😍😍😍kochana sporo masz tych włosków 😍zazdroszczę 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry