lawendowy_sen
Fanka BB :)
"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
Sentencja jak najbardziej prawdziwa.
Sentencja jak najbardziej prawdziwa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj zaczelam stymulacje a w czwartek mam pierwsza wizyte kontrolna.

To prawda Gotadora zwierzeta są niesamowite, często mądrzejsze i lepsze od ludzi. Ja kocham wszystkie zwierzęta.
mi też jest strasznie gdy widzę te cieżarówki, wiem że nie damy rady ocalić całego świata ale każdy człowiek ma pewien wybór i nim powinien się kierować, aby przez niego jak najmniej inne istoty cierpiały ... moja Babcia nie rozumie niektórych moich wyrzeczeń, bo mówi -co to da? myślę,że da; nic nie da jeśli każdy będzie obejętny i robił "bo wszyscy inni tak robią" ... nawet jeśli jedno istnienie będzie ocalone to ja myślę,że warto
Aga nawet pijąc mleko trzeba się zastanowić gdzie było kupione, bo są ludzie, którzy wymyślili straszne rzeczy aby tylko mieć zysk z mleka - zabierają maleństwo matcemi też jest strasznie gdy widzę te cieżarówki, wiem że nie damy rady ocalić całego świata ale każdy człowiek ma pewien wybór i nim powinien się kierować, aby przez niego jak najmniej inne istoty cierpiały ... moja Babcia nie rozumie niektórych moich wyrzeczeń, bo mówi -co to da? myślę,że da; nic nie da jeśli każdy będzie obejętny i robił "bo wszyscy inni tak robią" ... nawet jeśli jedno istnienie będzie ocalone to ja myślę,że warto