• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane ja do tego podchodzę jeszcze bardzo sceptycznie, bo jak zacznę skakać do sufitu a we wtorek.... ?:baffled:?
Na samym początku przy niskich wartościach beta przyrasta szybciej niż 66%-100% na 48h, więc na bliźniaki raczej nie mam co liczyć, choć jedno zdrowe to już MEGA CUD I MEGA SZCZĘŚCIE, taką betkę jak ja mam dziś z reguły ma się dzień szybciej ale jak widać mój maluch chyba dłużej gniazdko wił sobie.. Moja betka jest jednak taka sama jak była Madzielanek tego dnia i to mnie pociesza bo ona ma ślicznego bobaska w brzusiu!
Lilonka twoje maluszki chyba też trochę później się zagnieździły, pisałaś o plamieniu 7dpt? moje było wczoraj więc chyba ok??

pingwinek-wydaje mi się, że z kliniki miałaś zalecenie testowania 14dpt. Nie sugeruj się niską betą, jeśli tak wcześnie zrobiłaś badanie. Super, że przeprosiłaś sie z lekami. II kreska, choć bladziutka świadczy, że beta rośnie. Weź pod uwagę, że sikance są mniej czułe, a wykryły.
aduś-superowo, piękny przyrost, dbaj o Was!!! GRATULACJE!!!!

Adus, przede wszystkim na dupala Ci dam. Tyle stresu i lez a to przeciez nie jst obojetne dla dzidziula :tak: Odpoczywaj , odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Niech bobas sie ze spokojem mocno wgryza. A Ty RELAXxxxxxxxx i juz nic nie czytaj i nie szukaj. Wlacz sobie Kubusia Puchatka i popijajac hebatke z sokiem malinowym mysl o maluszku.

Aduś :-) wierzyłam,że tak będzie :-) tak się cieszę!!! gratulacje Kochana :-) teraz to już tylko będzie beta rosła a Ty dbaj o siebie i maluszka!!! rany ależ ja się cieszę :-) brak słów po prostu!

Kate nie martw się, wszystko bedzie dobrze, już niedługo zobaczysz maluszka na usg :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry