reklama

Kto po in vitro?

madzialenak - mrrr..... rozmarzyłam się czytając opis wizyty u lekarza..... SUPER!!! Piękna informacja na dobry początek tygodnia, więcej takich poproszę ;-) Dobrze, że cokolwiek Ci przechodzi, koleżance w skrajnym momencie nawet woda nie chciała przechodzić, pojechała do szpitala pod kroplówkę, żeby się nie odwodnić.

reklama
Dzień dobry dziewczynki :)

Madzialenak suuuper wiadomość :) Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok :-) A jak już urósł Twój maluszek!!! Teraz możesz już spokojnie cieszyć się ciążą :-) he he widocznie Twój maluszek ma tylko ochotę jeść : suche rogale maślane z makiem, jabłka, banany i grapefruity i pić kubusia ;-)

Tydzień zaczął się od dobrych wiadomości. Mam nadzieję, że Madzialenak rozwiązała worek w którym są same dobre nowiny na ten tydzień... Pingwinek, Wanda, Sony, Domat kciuki za Was :*

Co uważanie o tym dofinansowaniu in vitro przez rząd?
Co prawda, jeszcze nie ma (chyba) zatwierdzonego oraz ogłoszonego tego projektu, ale moim zdaniem z tego co o nim czytałam jest to tylko zamydlenie oczu. Pobierają max tylko sześć komórek. A przecież z tego co czytałam to dziewczyną nawet pobierali 2x i 3x więcej a zapładniało się mniej niż połowa a zarodków z takiej dużej liczby było tylko kilka. Więc tak naprawdę niby połowę $ dokładają, ale nie robią tego w normalnie - pełnopłatnej procedurze...

Agapl no sen to miałaś niezły. Co to zwolnienia to tak nadal jestem i już do pracy nie wrócę. Mam bardzo stresująca pracę, lekarz powiedział, że mam się oszczędzać więc go posłuchałam, siedzę, leżę... odpoczywam ile się da.
Trzymam kciuki za Twoje pęchole.

Madzialenak :-):-D:-):-D:-):-D:-) yupi!!!!!

ps. wybredny Twój maluszek ;-)

5861820_happiness-more-or-less.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry