bazylia128
Fanka BB :)
Oh to my tutaj zrobimy Ci nominacjeJakbym zaczęła wymieniać to byłoby jak lista podziekowań przy okazji odbierania jakiegoś Oscara albo GrammyA jakoś nie slyszalam zebym byla choćby nominowana do jakiejś telekamery...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oh to my tutaj zrobimy Ci nominacjeJakbym zaczęła wymieniać to byłoby jak lista podziekowań przy okazji odbierania jakiegoś Oscara albo GrammyA jakoś nie slyszalam zebym byla choćby nominowana do jakiejś telekamery...
Fajnie ze podchodzimy razem bedziemy sie wspierać ❤ dzieki temu ze tutaj jesten nie poddaje sie i walczę dalej. Kochana musi nam sie w koncu udaćUUUUDA SIE !!!! Zobaczysz ze w kalendarzu beda same terminy porodowzobaczysz ❤ Ja tez mam ostatnio bardzo duzo takich momentow powatpienia... Wtedy zazwyczaj starm sie uciekac myslami w inny temat.
Nagraj to kiedyśOh to my tutaj zrobimy Ci nominacjeA przecwiczylas juz mowe pod pryznicem? Ja tak czesto robie
![]()
Ja ma 60 km do czestochowy i jezdzilam na Jasna Gore przed prawie kazda beta. Nawet wolne bralam w pacy. I jak widzicie nic to nie dalo. Chyba mnie Bozia nie kocha ;(Olej Częstochowę. Jedź wtedy nad morzeJak wierzysz w boga to on jest wszędzie
A jodu w Cz-wie nie uświadczysz...
ZAWSZE !!!!!!!!!Fajnie ze podchodzimy razem bedziemy sie wspierać ❤ dzieki temu ze tutaj jesten nie poddaje sie i walczę dalej. Kochana musi nam sie w koncu udać![]()
Nie bede sie bardziej osmieszac juz wystarczajaco sie pognebilamNagraj to kiedyśnie musi byc wizja, wystarczy audio to bedzie HIT!!!
W sumie racja. Ja kocham morze. I wtedy wlasnie tam zrobimy nasze spotkanie . Wszystkie forumowiczki robia sobie damski wypad nad morze a mezowie zostaja z dziecmi2Olej Częstochowę. Jedź wtedy nad morzeJak wierzysz w boga to on jest wszędzie
A jodu w Cz-wie nie uświadczysz...
To pojedź teraz gdzie indziej. Przed siebie. Do lasu,na łąkę, nad jezioro... Cos w ten deseń. Jak w Lublinie mieszkałam blisko zalewu zemborzyckiego to zawsze jak bylo mi źle lub dobrze jezdzilam nad wodę. Siedzialam na pomoście i patrzylam na wodę i niebo. To mega pomagało na wszystkoJa ma 60 km do czestochowy i jezdzilam na Jasna Gore przed prawie kazda beta. Nawet wolne bralam w pacy. I jak widzicie nic to nie dalo. Chyba mnie Bozia nie kocha ;(
A dlaczego ty tam mieszkalas ?To pojedź teraz gdzie indziej. Przed siebie. Do lasu,na łąkę, nad jezioro... Cos w ten deseń. Jak w Lublinie mieszkałam blisko zalewu zemborzyckiego to zawsze jak bylo mi źle lub dobrze jezdzilam nad wodę. Siedzialam na pomoście i patrzylam na wodę i niebo. To mega pomagało na wszystko![]()