reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jakbym zaczęła wymieniać to byłoby jak lista podziekowań przy okazji odbierania jakiegoś Oscara albo Grammy 😂😂😂 A jakoś nie slyszalam zebym byla choćby nominowana do jakiejś telekamery...
Oh to my tutaj zrobimy Ci nominacje ;) A przecwiczylas juz mowe pod pryznicem? Ja tak czesto robie ;)

reklama
UUUUDA SIE !!!! Zobaczysz ze w kalendarzu beda same terminy porodow ;) zobaczysz ❤ Ja tez mam ostatnio bardzo duzo takich momentow powatpienia... Wtedy zazwyczaj starm sie uciekac myslami w inny temat.
Fajnie ze podchodzimy razem bedziemy sie wspierać ❤ dzieki temu ze tutaj jesten nie poddaje sie i walczę dalej. Kochana musi nam sie w koncu udać ✊✊✊
A wlasnie a jak kalendarz sie wypełni to co bedziemy tam wpisywac😂

Olej Częstochowę. Jedź wtedy nad morze😍Jak wierzysz w boga to on jest wszędzie😉
A jodu w Cz-wie nie uświadczysz...
Ja ma 60 km do czestochowy i jezdzilam na Jasna Gore przed prawie kazda beta. Nawet wolne bralam w pacy. I jak widzicie nic to nie dalo. Chyba mnie Bozia nie kocha ;(

Ja ma 60 km do czestochowy i jezdzilam na Jasna Gore przed prawie kazda beta. Nawet wolne bralam w pacy. I jak widzicie nic to nie dalo. Chyba mnie Bozia nie kocha ;(
To pojedź teraz gdzie indziej. Przed siebie. Do lasu,na łąkę, nad jezioro... Cos w ten deseń. Jak w Lublinie mieszkałam blisko zalewu zemborzyckiego to zawsze jak bylo mi źle lub dobrze jezdzilam nad wodę. Siedzialam na pomoście i patrzylam na wodę i niebo. To mega pomagało na wszystko 😊

Wiec co ja tak dzis zaczelam gdybac ze gdybym wziela Te immunoglobuliny to by sie udalo... dzis odezwala sie do mnie dziewczyna o kontakt o immunoglobuliny w Warszawie bo jej je zalecił właśnie docent! Ja się zastanawiam dlaczego nie dostałam od niego recepty skoro kilka razy go o nią mailowo prosiłam, już nawet czekały na mnie w Krakowie... Może to nie było przyczyną ale mnie to zaczęło nurtowac.... Jeśli wyhoduje choć jeden zdrowy zarodek to bez immunoglobuliny do transferu nie podejdę choćbym miała u tego nawiedzonego Li....cza je wziąć....

reklama
To pojedź teraz gdzie indziej. Przed siebie. Do lasu,na łąkę, nad jezioro... Cos w ten deseń. Jak w Lublinie mieszkałam blisko zalewu zemborzyckiego to zawsze jak bylo mi źle lub dobrze jezdzilam nad wodę. Siedzialam na pomoście i patrzylam na wodę i niebo. To mega pomagało na wszystko 😊
A dlaczego ty tam mieszkalas ?

Do góry