• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy Sen - tak :-) jestem w domu, teraz czytałam Was :-) długo mi się jechało, czasem była " droga mleczna" a i brzuch taki jak balon to nawet nie chciało mi się szybko jechać ...

dziękuje Ci za cudowną "randkę" ;-) fajnie było pogadać!

reklama
Domat :-) to juz niedługo będziesz mieć maluszki ze sobą :-) i tak jak Wanda i SonySony cieszyć się ich obecnością - a Wam dziewczyny gratuluje ❤❤ dbajcie o siebie i maluszki!

Aduś ja nadal wierze,że wszystko jest dobrze :tak:

Kinga :-) dziękuje,że pytasz i cieszę się że masz już gotowy plan działania :-) u mnie pęcherzyki rosną, jednak nie w jednakowym tempie, nadal menopur oraz zamiast gonapeptylu taki lek cetrotide, który mam jutro i pojutrze wstrzyknąć o godzinie 20stej, a w poniedziałek na wizytę, punkcja prawdopodobnie w środę, więc w poniedziałek powinniśmy wybrać się do Gdańska po dzieci :-)

wanda-co do no-spy, to wydaje mi się, że działa ona rozkurczowo, a skurcze przy zagnieżdżaniu nie są wskazane, więc wydaje mi się, że trzeba zaufać lekarzowi i wybrać mniejsze zło. Fajnie nazywasz swoje malentasy!!! Bardzo mi się ta nazwa podoba!!!
kinga-mam nadzieję, że Twoje dobre serduszko i cierpliwość dla Taty wkrótce zostanie wynagrodzone w postaci dzieciaczków. Zawsze dobro wraca w najmniej spodziewanym momencie:tak::-(:-(
aduś-PRZYTULAM cokolwiek dalej będzie się działo. Dzięki, że się odezwałaś.

Gotadora, to dobrze, że już jesteś w domku cała i zdrowa :-D Alma nie narozrabiała?
Mi też trochę zajęło czasu nadrobienie wszystkich postów. Ale dziewczyny miały dzisiaj płodny dzień :-D

dziękuje :-) nie narozrabiała, za to była taka głodna,że nawet swoją suchą karmę przeprosiła :-D byliśmy na szybkim spacerku - jest tak zimno,że ojej - śnieg bardzo głośno skrzypi :-D

Kinga :-) nie martw się co sąsiedzi myślą, zresztą na pewno wiedzą,że inaczej nie można - podziwiam Cię,że masz tyle siły, ja czasem odwiedzam babcie, ona w pełni sił choć ma 90 lat, ale ma swoje humorki i czasem bardzo trudno mi je znieść, pozatym lubi czasem taką szpilę wbić, oj lubi ... ale jak to mówi mój M - nie wiadomo czy my nie będziemy gorsi w takim wieku :rofl2:

Lawendowy sen teraz na Ciebie czyhają różne niespodzianki w pracy, ale spoookojnie już niedługo sobie odpoczniesz i oddechniesz od tego wszytskiego :-) Teraz jest rok macierzyńskiego. A jak się będzie kończył to po rodzeństwo wrócisz ;-)

dziewczyny są jeszcze dwie strony, w które warto kliknąć :-)

https://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609

Pusta Miska

DSC_0472.jpg

Ojej Kochana, to troszkę się nacierpiałaś... Ale już niedługo to nie będzie ważne i nie będziesz o tym pamiętała. Daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała z kliniki trzymam kciuki, żebyś miała piękne zarodeczki &&&

Masia - malentasy pozyczylam sobie (i nie oddam) od Wankowicza z ksiazki Ziele na kraterze. On tak mowil o swoich corkach. to jest piekna ksiazka, zwlaszcza dla ojcow, bo On by swietnym ojcem.
Tak wiec, Masia, Wankowicz nie bedzie mial nic przeciwko temu, ze bedzie wiecej „malentasow” - uzywaj ile dusza zapragnie, i ile cialo podaruje malentasow.

ja wlasnie sie umylam, bo juz nad ksiazka zdazylam zasnac i ide spac, a wlasciwie idziemy!
dobranoc wszystkim!

reklama
Domat Ojej Kochana, to troszkę się nacierpiałaś... Ale już niedługo to nie będzie ważne i nie będziesz o tym pamiętała. Daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała z kliniki trzymam kciuki, żebyś miała piękne zarodeczki &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry