reklama

Kto po in vitro?

Oskaa już jesteś zdrowa???

Sony, Wanda nasze świeżo upieczone Mamusie, pewnie jesteście już wykończone, po dniu pełnym wrażeń. Dbajcie o siebie i o kruszynki

Hola ja już też nakarmiłam wirtualnie psiaki

A w realu 2 razy dziennie karmię koty bezdomne. Takie są teraz biedne te bezdomne zwierzaczki :( Rano i jak wrócę z pracy daję im suchy pokarm dla kotków i mleczko cieplutkie im daję. Jak się opóźnię trochę z powrotem do domu to już na mnie czekają :) Są dzikie, i nie dają do siebie podejść, ale już się do mnie przyzwyczaiły, bo jak na mnie czekają i jak wystawiam im jedzonko, nie uciekają w popłochu tylko odchodzą parę metrów i się przyglądają. A ja do nich mówię i chyba mnie rozumieją :) Tak mi się wydaje... Kiedyś nawet jadły 3 na raz z jednej miseczki :) Bidulki strasznie mi ich szkoda! Zrobiłam im nawet domek na zimę i ociepliłam im styropianem, ale chyba im się nie podoba, bo nie chcą w nim zamieszkać :)

reklama
madzialenak - właśnie pytałam męża bo nie pamiętam nic co powiedział lekarz :) , nawet nie pamiętam, że mąż mnie przeniósł z wózka na łóżko :) musieli przesadzić z dawką usypiającą :) Nie mówił nic czy są dojrzałe tylko, że jest ich 11 i że zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale koleżance obok powiedział, że pobrali 11 z czego dwa są pod znakiem zapytania więc pewnie niedojrzałe. Chcą mi podać w trzeciej dobie.. Nie wiem czy nie wolałabym blastusi. To chyba pewniejsze ciąże co??

darii - dziękuję już lepiej. Nie obyło się bez kroplówki w szpitalu i ketonalu po południu ale teraz już lepiej. Dziewczyna koło mnie nawetnie jęknęła po zabiegu a ja o mało kołdry nie zjadłam ;) Ale często mam bolące miesiączki więc spodziewałam się, że będę cierpieć. Ale wszystko dla dobra sprawy :)

reklama
kinga-przeprowadziliśmy się do Gyncentrum w Katowicach, z nadzieją, że będą mieli do nas więcej szczęścia, a moż ich schematy IVF będą dla naszej sprawy odpowiedniejsze ;-)
olo2012-mój M miał posiewy, bo bakterie obniżają jakość nasienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry