reklama

Kto po in vitro?

Milia,

dzikuje, tez mi cos podpowiada zeby brac te no-spe. Godzine przed transferem tez mi kazali wizac jedna no-spe.
po transferze wzielam jedna i mysle za na noc tez wezme.
niech maluch rosnie!

Adus - odezwij sie...

reklama
Kochane przepraszam ale u mnie nie jest dobrze, narazie nie mogę dojść do siebie dlatego się nie udzielam ale nie jestem w stanie już o tym pisać.. przepraszam. Wam się napewno uda.

Aduś - tulę Cię mocno :*

Pamiętaj o planie:

its-going-to-be-my-year.jpg

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa!!
kinga -
tak, dokładnie pomyliłam wynik. To estradiol :) Na drugi dzień przed usg spojrzałam na kartke z wynikami i dopiero się skapnęłam :)
wanda, sonysony - gratuluję ciąży!!! To wspaniałe uczucie!! Cieszcie się tym i rócieb wszystko by dzidziusiom było wygodnie &&&&

reklama
aduś - strasznie mi przykro! trzymaj się jakoś! :hmm: Ja też to kiedyś przeszłam i wiem, że najgorzej jest się podnieść. Dasz radę jak my wszystkie i Tobie też się uda!!!
madzialenak - nie przepraszaj, nie ma problemu. Po raz pierwszy byłam w ciąży 11 tygodni i obumarła <niestety>. Usunięto mi ją. Ciężko było ale kiedy spróbowaliśmy po lekach zwiększających owulację znowu po roku też się udało ale tylko zajść w ciążę, nawet nie było serduszka.. Samoistne poronienie. Wiem, że na naturalną ciążę, która się utrzyma mamy nikłe szanse, prawie zerowe więc jedyne wyjście to invitro..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry