reklama

Kto po in vitro?

Oskaa - super wynik pęcholów :-) Trzymam kciuki za punkcję &&&&&&&&&&&

Martka - ja właśnie miałam objawy jak na @ gdy byłam w ciąży. Więc to może objaw implantancji.

Anna _ - na pewno będzie wszystko super. Trzymam kciuki za Twoją betką wtorkową wobec tego &&&&&&&&&&&&&

Gotadora - to będziesz miała mega przebadane maluszki. Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja nie chcę czekać do blastusi. Jak ma się przyjąć to się przyjmie i tak i tak. A tak miałabym stres, że nici z tego w ogóle.

reklama
Anna w takim razie czekamy na wtorkową betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiecie co, z tego wszystkiego nie zapytałam dr jak endo, ile pęcherzyki mają... a a transfer sroda-czwartek.

Czesc Dziewczynki,

Adus, dziekuje bardzo ,ze sie odezwalas. My tutaj bardzo sie martwimy. Nie za duzo napisalas dlatego wierze w to co napisala Lawendowy "nic jeszcze nie jest przesądzone."

Gotadora, super ,ze pecherzyki sobie spokojne dojrzewaja. Mezus zdarzy na czas ;-) A Twoja psinka Alma jest tak slodka,ze tylko chce sie ja caly czas tulic i calowac w te sliczna mordke ;-)

Hola, oczywsicie nakarmilam juz pieska i bede kontynuwac.Szkoda,ze tylko jdnego mozna nakarmic dziennie. Moze, jak sie poda inny adres mail lub kliknie z inego kompa , to wtedy zwieksza sie ilosc nakarmionych mordek.
Biedactwa, zawsze mi zal tych bezdomnych zwierzat, ktore maja tak wiele milosci do zaoferoanai a nie maja komu :-(

Anna , po cihcutku gratukuje :tak:

Oskaa, ooooo super!!!! Przy takiej ilosci pecholi,spokoojnie bedziesz miec kilkanascie jajeczek :tak:Niech beda wszystkie dojrzale i nich dadza sliczne zarodeczki!!! Juz trzymam kciuki za powodzenie!!!!!!

Kinga
, my tez podjelismy decyzje o 3dniowych zarodkach. Gdzies wczoraj wyczytalam wypowiedz jakiegos lekarza, ktory wlasnie potwierdzil moje obserwacje, ze jak zarodek ma sie zagnezdzic ; to sie zagniezdzi ,czy bedzie w 3,czy 5dobie,czy bedziemy chodzic ,czy lezec przez tydzien plackiem....
Twierdzil tez, ze wiele zarodkow, ktore nie przetrwaly do 5doby byc moze moglyby przezyc w ciele kobiety.
Moj mezus zwrocil jeszcze uwage na jedna rzecz. Nie wiem jak u Was ale tutaj w jednym inkubatorze jest klikadziesiat plytek roznych par, a kazde otwieranie i wyciaganie ma wplyw na nasze zarodeczki.

oj jej , zapomnialam Wam napisac, ze u mnie kontrola przebiegla pomyslnie. Pechole rosna. Dzis byla lekarka w zastepstwie i obawiala sie,ze trzeba bedzie juz robic punkcje w poniedzialek. Naszczescie estradiol 686 i czekamy do poniedzialku na podanie gonadotropiny a punkcja w srode.

Agapl :-) bardzo Ci dziękuje za ciepłe słowa :-) najprawdopodobniej będziemy mieć punkcję w tym samym dniu, cieszę się że u Ciebie pęcherzyki dobrze rosną :-):-D:-):-D u mnie estradiol wyszedł wczoraj 2077 , ale widocznych ( tak zrozumiałam ) pęcherzyków było 13. Oczywiście mój prawy jajnik jest leniwy, ale trzeba mu wybaczyć, bo wiele przeszedł :baffled:

Gotadora - to śliczny wynik miałaś pęcholi. Biorąc pod uwagę wysokość estradiolu to będziesz miała sporo ocytów. Będzie super :-)

Agapl - nie wiem jak jest u mnie z inkubatorem, ale podejrzewam, że tak jak u Ciebie. W końcu to nie jest tani sprzęt.

A ja dzisiaj mimo, że chora ciut zrobiłam pierwszy raz pączki z nadzieniem różanym, a w zasadzie ciut maszyna do chleba pomogła mi zrobić. Bo ona wymieszała i w niej urosło ciasto, a ja potem rozwałkowałam i wycięłam. No i upiekłam po tym jak wyrosły. Znalazłam fajny patent na wykrawanie i nadziewanie ( bez szprycy). Wyszły super z wyglądu i pychotka. Jak mi się uda to zrobię fotkę i wrzucę ją tutaj :-)

Kinga :-) dziękuje ❤❤ja nie umiem interpretować wyników, no i jak ja Ci zazdroszczę tego pieczenia, ja to cały czas sobie obiecuje,że po remoncie to zacznę wypiekać jakieś ciasta czy bułeczki, rzadko mi się to zdarza , pewnie gdybym miała M na codzień to by było częściej ... jakiś czas temu zrobiłam pączki i mi się wszystkie tak z jednej strony porosklejały, ale po dodaniu dodatkowego dżemu to wyglądały tak jakby tak miało być :-D nazwaliśmy je pączki rozdziawki :-)

Gotadora, ciesze sie,ze u Ciebie rowniez wszystko OK i ,ze nadal wszystko wskazuje,ze bedziemy miec pecherzykobranie w srode :tak:
U mnie tez na lewym jajniku jest mniej pecherzykow niz na prawym. W poprzednich stymulacjach , to lewy dawal z siebie co tylko mogl ;-)

reklama
Pojedyncze, 26.01.2013 o 18.20.jpgPojedyncze, 26.01.2013 o 18.19.jpg

Moje pączusie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry