• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga a z Bartoszyc do mnie to też bliziutko :-) ja nigdy nie byłam na Śląsku, gdy byłam mała bywałam w górach, więc może kiedyś się uda pojechać na Śląsk, tylko to zapewne będzie na prawdę kiedyś, kiedyś

Mikimo!!! cudownie! gratulacje!
Kinga - jeju, ale te paczki pieknie wygladaja - Twoje dzieci beda mialy dobrze z taka mama!

a mnie sie udziela troche panika - bo sobie uswiadomilam ze doszlam do ostatniego etapu i co jesli...
O wiele latwiej jest Wam dopingowac, w Was wierzyc niz w sama siebie.
ale sie pozbieram, pewnie brak pracy powoduje ze za duzo mysle, a biedne malentasy nie wiedza co sie dzieje - one grzecznie siedza, a moje mysli jakies szarawe sie robia...
bedzie dobrze: u Was i u mnie, pawda?

Wanda, tylko bez paniki!
Szare, czarne i popielate myśli nie wpływają korzystnie na Maleństwa.
Musisz sobie powtarzać, że jesteś w ciąży i wszystko jest w jak najlepszym porządku :-D
A jak zmieni Ci się kierunek myślenia, to dostaniesz ode mnie klapsa :-)
Łeb do słońca, pierś do przodu i włącz pozytywne myślenie.

Dziewczyny,

cofam wszystko co napisalam przed chwila o moim zwatpieniu- jak moge watpic we wlasne dzieci?!
jest ok, jestem w ciazy!!!

milego wieczoru i zaraz ide do cukierni po paczki - Kinga, takie piekne jak Twoje nie beda, ale co zrobic jak sama nie umiem takich zrobic...

Nie mogę się już doczekać kiedy będę na waszym etapie i będę czekała na wyniki bety..póki co jutro mam wizyte kontrolną czy zareagowałam na leki..mam nadzieję że tak bo okropnie znoszę te zastrzyki strasznie boję się igieł..ale mój mąż jest dzielny i codziennie podaje oba :)

reklama
mikimo - GRATULACJE KOCHANA!!! OBY TAK DALEJ!!!

Mam pytanko dziewczyny. Czy miałyście po punkcji plamienia ? Ja mam tylko po oddaniu moczu ale może to nie jest normalne. No i od wczorajszej punkcji strasznie boli mnie brzuch. Dzisiaj kupiłam nospe bo nie chcę się już truć ketonalem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry