reklama

Kto po in vitro?

Wanda no to się w czwartek odprężysz i zrelaksujesz :-) mmmmm, super. A co, Mamuni się należy :tak: Malentasy na pewno zadowolne z pysznosci jakie wcinasz :-) Uwielbiam smażone buraczki.
A w białej i zielonej herbatce nie ma teiny? Bo ja mam w dokumentach, ze po transferze należy pic 2l płynów bez kofeiny. A ze ja rano i wieczorem lubie się herbatki napic, to kupiłam taką bez teiny.

reklama
Sara, Liju, fajnie,ze wyszlyscie zza krzaczorow,;-) Witajcie wsrod nas :-)

Wanda, Darii,dziekuje, punkcje mam jutro o 9 rano a Gotadora przede mna o 8.40.

Oskaa, skoro masz ICSI, to nie przejmuj sie , embriolog wybierze te najsilniejsze, najladnieszje plemniczki, tak by daly najsilniejsze i naladniejsze bobaski ;-)

Sara witaj.
Liju my się dobrze znamy;-)witaj na nowym wątku.
Ja tam smolę nie picie herbaty. Bez niej żyć nie mogę, a jeszcze z cytrynką imbirem i miodem MNIAM. Kawę odstawiłam, ale cappuccino wypiję co dwa dni jedno.
Ja dziś na obiad miałam pierś z kurczaka z papirusa z winiary w ziołach z czosnkiem, nawet, nawet i do tego ćwikła z chrzanem. Mniam.

Byłam dziś na zakupach w Cauffaldzie i tak mi jakoś w jednym momencie zemdliło i głodna się zrobiłam. :-) Mówię do mojego że dzieciaczki się dopominają i musiałam sobie kupić drożdżówkę. Oczywiście żartuje że to od dzieciaczków bo to za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Sony hmm... no tak, trzeba zacząc zglębiac wiedzę i przyzwyczajac się do myśli, że może już niedługo ruszę z miejsca ;-) hehe zachcianki zaczynasz tak wcześnie? co to będzie później :-D
lawendowy sen bardzo chętnie przyłączę się do kórnika i chętnie kwoką zostanę :-) zdrówka!
darii u mnie AMH - 4,96, u męża super wyniki, dlatego zdecydowaliśmy się na iui. po 1wszej został pęcherzyk który zmienił się w torbiel 9cm i musiałam miec laparo. później P. mnie namówił na jeszcze jedną przed ostateczną decyzją. w grudniu miałam 1wszą wizytę w klinice, w 10-11 dc pęcherzyki miały 23 i 31 mm , na 99% po poprzednim cyklu. a u ciebie jakie torbielki się robią? same się wchłaniają?
wanda to życzę miłego odpoczynku
martka273 u mnie kasa duża nie przepadła (tylko na leki). moja ginka kierowała mnie na iui do szpitala w którym pracuje. przynajmniej jeden plus...

Gotadora , Agapl tańce , kciukasy wszystko dla was i dla waszych szkrabów&&&&&&♥♥♥♥♥♥♥♥&&&&&&&&&
Sony, Wanda mamusie relax, spokój, radosć :tak:

LIju, Sara witam gorąco I również zaciskam kciuki za powodzenie w staraniach:happy2:

Oskaa będzie wszystko w idealnym porządku. Super zarodeczków:-)

Aduś &&&&&&&&&&&&&&&&, daj znać po wizycie jak się czujecie .

Lawendowy dla Ciebie kochana nieustająco duuuuużo zdrówka !!!!!!!

Kinga wytrzymasz nadwyrężenie finansów zwłaszcza że tym razem ci się uda!!!!!!
MArtka oby stymulacja była owocna:tak:

Elala super że się odezwałas:-) , zdrówka dla waszej trójeczki i ogromne gartki dla Onlyone. Dzielna dziewczynka:-)

Elcia miło słyszeć że u was wszystko ok.

Liju również trzymam kciuki żeby torbielki szybko znikły :)
A tak sobie właśnie myślałam o tej herbacie ostatnio żeby ją np miętą albo rumiankiem zastąpić, bleee rumianku nie cierpię ale co zrobić.
to może napiszę kilka słów o sobie. mam 30 lat staramy się od ponad 4 lat ;/ najpierw wyszła moja tarczyca a potem żylaki u M zdecydowaliśmy się na operację ale nie wiele dała. A z tą tarczycą to sama sobie namieszałam, miałam TSH 2 i mi nie pasowało oczywiście i chciałam mieć 1 no to sobie zrobiłam 2.95 ;/ zwiększyłam minimalnie dawkę leku powinna spaść a ono wzrosło! teraz w czwartek mam wizytę u endo zobaczymy co on na to powie. Do tego okresu brak 15 dni byłam dziś w klinice zrobili mi bete ujemna wyszła i dostałam talb na wywołanie. Lekarz pow że jak @ przyjdzie to niby możemy zaczynać ale trochę boję się z takim TSH

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry