reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś mnie dopadło zmęczenie. Zjadłam obiad i musiałam się zdrzemnąć bo nie mogłam na nogach ustać. Oby to nie było jakieś choróbsko, bo zazwyczaj tak sie u mnie objawia, że jestem popołudniu senna, co normalnie mi się nie zdarza.

Hej dziewczynki :) ja dziś oddałam krew do badania, ale dopiero jutro będę miała wynik ok 12:00 niestety jestem na totalnym zadupiu... Nawet pojechałam dziś 50 km do szpitala jedynego w okolicy z nadzieja ze zrobią mi szybciej i się okazało, ze w ogóle nie robią takiego badania :/ czekam zatem z nadzieja ze zawroty głowy i uderzenia gorąca to dobre znaki :) pozdrawiam

Anna - czyli trzymamy dalej do jutra &&&&. ale mysle ze zawroty glowy to dobry znak!!!
Sony - ta sennosc tez moze cos znaczyc... Ja nie mam sennosci, ale dzisiaj kilka razy na mialam lekkie bole jak na @, trwalu kilka sekund, ale sie powtarzaly. Wiec wzielam no-spe i zobaczymy...

reklama
Witam Dziewczyny

Na początku witam się z nowymi staraczkami :-) Sara, Liju powodzenia dziewczyny

Liju pytałaś o leki, ja przy amh-1,7 przy długim i krótkim protokole wydałam tyle samo czyli 2 800 zł

Gotadora, Agapl jutro Wasz Wielki Dzień, miłych snów podczas punkcji :-), jajeczka będą na pewno śliczne i dojrzałe

Aduś ja nadal wierzę, że maluch rośnie i wszystko jest w najlepszym porządku, powodzenia

Anna, Martka życzę wysokiej bety i taka też będzie :tak::tak::tak:

Pingwinek kiedy masz pierwsze usg??

Elala i Elcia miło poczytać co u Was słychać, odzywajcie się częściej. Wy dziewczynki będziecie rodziły prawie w tym samym terminie.

Onlyone serdeczne gratulacje!!! Pamiętam jak byłaś na pierwszym usg a tu już maluszki na świecie. Teraz chyba czas na Aniołeczka :tak: Anioleczek co u Ciebie???

Sony, Wanda, Domat jak tam mamuśki :-)

Lawendowy Sen dbaj o siebie, aby znowu choroba Cię nie dopadła :-)

Oskaa nie martw się o morfologię, mój mąż ma 2% plemników o odpowiedniej budowie i te 2% wystarczyło, aby maluszek został. Masz sporo maluszków, wśród nich są te, które pozostaną na 9 m-cy w brzuszku.

Pozdrawiam całą resztę wspaniałych Kobiet :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry