reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczynki:) Jestem nowa, w czwartek 24.01 miałam transfer 3 zarodków i już mam stresa... Jestem po 6 iui nie udanych i juz w nic nie wierzę a tak bardzo chcę... Napiszcie macie jakies objawy?? Mnie boli podbrzusze i piersi mam duże ale to pewnie po lekach... Jak u Was wyglądały piersze dni po... 4 lutego mam zrobić betę..

Witaj Goga

Co do objawów to u mnie w 4 dpt i 5 dpt miałam kłucia z lewej strony, piersi były nabrzmiałe i bolały od zewnętrznej strony. Po 5 dniu nie miałam już żadnych objawów, a jednak jeden maluszek został :-) Powodzenia, życzę wysokiej bety.

Goga witaj :-) trzymam kciuki za Ciebie i maluszki &&&& nie doszukuj się za bardzo objawów, każda z nas może mieć inne - to sprawa indywidualna, niektóre dziewczyny w ogóle nie miały objawów a się udało :-) wiem że to trudne ale nie daj się zwariować - spokój ważniejszy i zobaczysz że wszystko będzie dobrze :tak:

goga ja też nie wierzyłam... dla mnie było to coś nieosiągalnego po tylu przejściach :-(. Cały czas starałam się mieć pozytywne nastawienie, dużo pomogło mi także wsparcie i wiara dziewczyn z tego forum. Mój mąż wierzył od początku, że się udało i bardzo mnie wspierał w tym trudnym okresie oczekiwania. Pamiętam jak po 7 dniach od transferu wróciłam do pracy i koleżanka z pracy zapytała jak się czuję, a ja odpowiedziałam, że czuję, że się udało :tak:i tak też się stało

Ostatnia edycja:
kobiety, 11 dpt, przespałam popołudnie, jest mi zimno, mam 37, mam nadzieję,że nie urośnie, bo nie chcę brać żadnych prochów.Brzuch jakoś już nie boli na @. Czuję się, jak przed chorobą.Wytrwać do jutra...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry