reklama

Kto po in vitro?

reklama
mikimo nie dziwie sie ale jednoczesnie wierze ze bedzie wszystko dobrze nie stresuj sie bo to nie dobrze dla dzidzi, ja mam 2900 z groszami ale jeszcze nie koniec stymulacji to wyniki z wczoraj dzis znowu badania jutro tez jestem przerazona i nie wiem co o tym wszystkim myslec czytam od rana o mrozonych zarodkach i podobno i szanse wieksze na powodzenie i nawet wyczytałam ze dzieci inteligentniejsze z mrozaczków :-)

Anna - dziekuje! pocieszylas mnie troche
Mikimo - ja test rowno za tydzien - 6 lutego. A Ty uwazaj na siebie i malentasy.
Sham - jezeli te kozmary maja miec dobry final, to moge je znosic nawet przez 9 miesiecy

dobra, juz sie zbieram, juz nie bede zle myslec, powtorze tekst sztuki, posprzatam i pogadam z malentasami
dziekuje za wsparcie i milego dnia!

mikimo niestety ciąża napędza hiperkę, ale spokojnie maleństwu nic nie grozi. Z Twoich objawów od razu widać, że ciąża rozwija się prawidłowo. Jeszcze tylko kilka dni i się unormuje.

madzielanek dzięki! Czy wiesz może kiedy powinno być widać pęcherzyk ciążowy? Bo wczoraj na USG oprócz wieeeelgachnych jajników z masą torbielek w macicy nic nie było... ale to chyba jeszcze za wcześnie. Widzę, że Ty byłaś w 21 dpt.

TeQila
to faktycznie masz ten estradiol wysoki! Ile jeszcze dni stymulacji przed Tobą? 1-2? Pij koniecznie dużo płynów i oszczędzaj się, bo dla organizmu to musi być duże obciążenie. No i masz rację, że lepiej poczekać na mrozaka w kolejnym cyklu niż teraz tak ryzykować! Zresztą jeszcze się wszytsko wyjaśni.

domat
wiem, że to czekanie najgorsze! Zresztą ja nie wytrzymałam i już w 7 dpt miałam bete, ale ja nigdy nie należałam do cierpliwych. 2 lata starań trochę mnie pokory nauczyły... ale nie cierpliwości :happy2:

wanda
dzięki! Trzymam kciuki za betę! A jak objawy?

Ja oprócz wielkiego brzucha (wyglądam jak w 20 tygodniu!!!! - nie przesadzam) czuję się w miarę dobrze. Minęły kłucia, ciągnięcia, bóle okresowe - co też powoduje u mnie panikę - bo to dopiero 13 dpt. No i od kilku dni męczą mnie mdłości: najpierw wmawiałam sobie, że to przecież za wcześnie, potem, że to do duphastonu. Sama nie wiem jak to jest, ale po prostu są :baffled:

Ja się nareszcie doczekałam wyniku. Ostatnia godzina to myślałam, ze zwariuje........ Mój wynik 11 dpt - 45.51 :) zaczynam wierzyć :)
No no idziesz do przodu, gratulację. Robisz jeszcze weryfikację??

Sony ale ja mialam pdoane 4 dniowe zardki wiec pownny sie wczesniej zagniezdzic

Dziewczyny jakie macie zdanie??
bo wedlug mnie tego 9 dnia juz jakakolwiek pozytywna beta powinna wyjść...
Jak miałaś 4 dniowe to jasne że rób. Trzymam kciuki.
Sony jak samopoczucie??? Pewnie już ciężko wytrzymac!
Jakoś leci, objawów brak. Jak nie czytam o objawach zagnieżdżenia to jeszcze jakoś wytrzymuje.
Mikomo dobrze że nic dzieciaczkom nie zagraża.

reklama
Sony masz rację! Nie czytaj. Bo potem każde kłucie urasta do rangi 'wydarzenia dnia'. A ja kciuków nie puszczam!

Sham ja po podaniu 5 dniowych testowałam 7dpt i beta już była, więc myślę, że jak coś ma być to 9 dpt będzie już widać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry