Hej dziewczyny dawno nic nie pisalam ale czytam was codziennie i za wszystkie trzymam kciuki i mocno kibicuje....
Niemoge uwierzyc ze ten czas tak szybko leci a zarazem tak wolno jak sie na cos czeka....
Dziewczyny ja jestem załamana,bucze jak dziecko od rana,
wczoraj byłam na wizycie miałam 14 pęcherzyków 10 i jeden 14mm
dziś 7X13 7X14 i 2X16 moja pani doktor powiedziała że sobota niedziela punkcja ale raczej w tym cyklu transferu nie bedzie
wyszłam z gabinetu i w aucie się popłakałam i tak juz do teraz nie wiem co robić choć nie wszystko jeszcze przesądzone to już mi tak smutno i źle
TeQuila wiem co czujesz bo przechodzilam to samo - wszystko u mnie szlo bardzo dobrze a w dzien punkcji okazalo sie ze transferu nie bedzie bo mam hiperke lekarka powiedziala ze nie mozna ryzykowac - wylam jak wol i strasznie ze podlamalam... takze wiem jak to jest przykro jak sie czeka a pozniej znowu kaza czekac - mam jednak nadzieje ze jednak zrobia ci ten transfer chociaz pamietaj ze najwazniejsze jest twoje zdrowie i jesli lekarze zdecyduja inaczej to widocznie wiedza co robia.... a wogole i tak dobrze ze o miesiac sie tylko przesunie ja mialam hiperke w listopadzie i dopiero teraz bede podchodzic do crio - bo tu w uk takie zasady....

((
Gotadora, Agapl za Was dzisiaj najmocniej trzymam kciuki - owocnych wiadomosci...
Wanda - czytam twoje posty z wielka radoscia bo sa takie optymistyczne

No i nawet jak masz watpliwosci to sama sie zaraz poprawiasz

NO i lubie te twoje ''malentasy''.
Wogole ile tu ostatnio testowan i czekajacych - jacieee- posypia sie pozytwne betki
Madzialenak - dopiero pamietam jak zaczynalas procedure a juz teraz prawie 10 tydzien zaczniesz - bardzo sie ciesze ze sie w koncu udalo no i zycze samych cudnych chwil...
Martka - betka dodatnia to najwazniejsze ale potrzymamy jeszcze kciukasy zeby za dwa dni sie pomnozyla
Domat - mialas wczoraj urodzinki - wiesz czego najbardziej ci zycze ale nie mowie glosno zeby nie zapeszac;-)
Anna tobie gratuluje rosnacej betki
Dziewczyny tyle produkujecie ze ciezko mi nadazyc za Wami ... postaram sie odpisac niedugo wszystkim