• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczyny.......
pozbieralam sie troche do kupy po tym wszystkim.postanowilam ze dam temu jedynemu maluchowi i sobie szanse.nic innego mi nie pozostaje.........
juz mi lepiej.....
dzieki wam za wszystkie slowa otuchy,naprawde bylam zdolowana.
bardzo dobrze ze trafilam na to forum,z wami o wiele latwiej.
Agniesia
trzymam za ciebie kciuki...

reklama
chanelini--dbaj o siebie, będzie dobrze

szarlotka, wczoraj byłam w Provicie i okazuje się że od 4 lipca zmieniają adres na Katowice-Ochojec, u.Fabryczna 13d, telefon bez zmian. Tam podobno ma być full wypas łącznie ze szpitalem

Matylda dziękuję za info!!!!!!!!!!!!!!!! Bo bym chłopa wysłała z "wariatami" na Żelazną w sierpniu i nie zdążyłby zawieźć pod dobry adres...:):):):)jaja by były...

Missdior zazdroszczę urlopiku!!!!!!!!! I morza!!!!!!!!!!!!!!!!:( Też bym chciała a my dopiero w lipcu...
Wczoraj rozmawiałam z moim M i jakoś się trzyma chłopak....ale widzę że go to męczy i tak..:(

Kobitki jutro o 8.00 punkcja. Dostałam po punkicji: antybiotyk:Unidox, Duphaston, od hiperstymulacji Norprolac. Źle się dziś czuję, bardzo mnie boli brzuszek. Trzymajcie kcuki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry