Pójdźka
Fanka BB :)
DziękujęMoim skromnym zdaniem zdecydowanie za grube to endo... Ona miała progesteron za wysoki już w dniu transferu, jak dobrze pamiętam. Podpytam ja dokładnie i dam Ci znać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęMoim skromnym zdaniem zdecydowanie za grube to endo... Ona miała progesteron za wysoki już w dniu transferu, jak dobrze pamiętam. Podpytam ja dokładnie i dam Ci znać![]()
Też mam przyjaciółkę którą urodziła bliźniaki i wszystko dobrze całą ciążę. Niewiem chciałabym zwiększyć swoje szanse. Zobaczę. Mam 4 mrozaki. 2×4.1.1. I 2 chyba 3.2.1 , niewiem jak podejść do tematu jeszcze będę rozmawiać z lekarzem i zobaczę co mi immunolog dzisiaj powie i jeszcze ta epidemia ;(Ja tez sie boje troche, szczegolnie komplikacji w ciazy blizniaczei, ale moja gin mowi ze wrazie czego poradzimy sobie z tym.
Ja pierwszy transfer mialam dwoch i powiem ci ze jak mialam ppzytywna betę (ladnie rosła, ale po 150 zaczela spadać) to cieszylam sie ale miałam pietra jak nigdy. Moj maz to na szczescie taki optymistyczny czlowiek ze zabral mnie do pary ktora ma blizniaki i przestalam miec wątpliwościCo ma byc i tak będzie...
Byly przypadki ze jeden podany sie podzielil i byly bliźniaki, więc jak nam pisane twixy to nie uciekniemy od tego![]()
Jak by pamietala ile miala tego progestetonu to bede wdzięczna!DziękujęBede czekac na info.
Można. Ja miałam przy dwóch.Może głupie pytanie ale przy dwóch zardokach można embrioglue ??
Jeśli nie ma przeciwwskazań od lekarza to w tym cykluA po nie udanym transferze kiedy mogę podchodzić do kolejnej stymulacji ??
Dzięki. Rozkminke mam nie małą ;(Można. Ja miałam przy dwóch.
Ja płaciłam. Lecze się w Gamecie. Ale np @bazylia128 tez sie leczy w Gamecie ale w innym mieście i miala to w pakiecie przy crio transferze w cenie. Okiem dobrze pamietam. Ja płaciłam chyba 560zl za to.A za to nacinanie otoczki się płaci dodatkowo ???