reklama

Kto po in vitro?

reklama
sony w piątek jadę, jak mnie ktoś zawiezie, bo chyba lepiej nie prowadzić auta, co?
gotadora mąż mi kupił melisę, to już będzie lepiej:-)
a syropek Prenolan jest pyszny!polecam!

Matko dziewczyny w jakim Wy tempie piszecie...człowiek do pracy pojdzie, wraca a tutaj 10 stron zapisanych:szok::szok::szok:

Gotadora zazdroszcze Ci teraz tego czasu...głaskaj też brzuszek od cioć z forum:p

A mam dziewczyny pytanie...bo rozumiem, ze zaraz po transferze powinno się bbyć na zwolnieniu bądź urlopie?? I potem już do końca ciąży??

Ja dzisiaj byłam u swojej ginki, dostalam od niej skierowanie na wszystkie badania...z hormonami musze czekać na @...ale reszte pewnie zrobie w piatek rano:) Porozmawialam troszke z ginką,..spytalam się co radzi, czy rzeszow czy warszawa no i powiedziala ze zdecydowanie warszawa....więc utwierdzila mnie w mojej decyzji.....Zyczyła mi powodzenia i powiedziala ze ma nadzieje ze wrocę już na prowadzenie ciąży do niej:):):):tak::tak::tak:

Martka a czemu nie można prowadzić, ja cały czas autem jeżdżę. Ja mam wizytę w poniedziałek, szkoda bo myślałam że może się zobaczymy:-) No chyba że się boisz zawału, jak ci dr powie że jest już serduszko:)))

Czy was też brzuchy bardziej (albo wogóle) bolą wieczorem??
sony mam zlecone leżenie przez te krwawienia, więc boję się tak napinać brzuch prowadzą .Przesadzam?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry