Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kinia, zycze Ci owocnej stymulacji. Masz konska dawke gonalu, musi byc duzo jajeczeka kiedy teraz idziesz na akupunkture????
Milagors, Ty jutro tez testujesz???? Trzymam zatem kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Co do dolegliwosci, widze,ze kazdy organizm reaguje inaczej. Milagors bedzie dobrze :-)
Nie ma wyjścia mamy tylko na jedno podejście, musi się po prostu udać. Czy możecie mi powiedzieć w jakim wieku jesteście?? Ma już skończyłam 30 i to mnie przerażą![]()
Dziewczyny mój progesteron w 14dpt 279,30![]()

sony a ile twoja beta dziś mogła wynosić?bo lekarz też mi mówił,że jak jest ok.1000 to dopiero coś widać.Korci mni, żeby betę zrobić w piątek, ale skoro mam ust to po co się będę dodatkowo stresować..
kurze, mam cały czas temp.37,2 i nie wiem, czy to przez choróbsko, czy progesteron??to nie jest groźne, prawda?zbija się jak jest powyżej 38.
Oskaa- coś mi ten twój progesteron pachnie bliźniakami![]()