Dojazd do laboratorium jest dosyć łatwy wiec nie stresuj się na zapas. Szkoda, że pracuje jutro, wypilybysmy kawkę jak już bedziesz[emoji6][emoji6]
To super jak jest łatwy, dzięki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dojazd do laboratorium jest dosyć łatwy wiec nie stresuj się na zapas. Szkoda, że pracuje jutro, wypilybysmy kawkę jak już bedziesz[emoji6][emoji6]
Super - chętnie wypije z Tobą kawkę i 'poplotkuje'To super jak jest łatwy, dzięki [emoji8] Następnym razem jak będę to napisze, może akurat będziesz miała wolne [emoji8][emoji8]
Jakbym siebie widziala,jak w piploxhu wieczorem myje wlosy i ide z mokrymi spacTymczasem dla rozluznienia
To chyba cos o mnieZobacz załącznik 1157803
Szczekam jak na swoje AneciaJu
Jutro 11.15 aaaaaaaaaaąaaaaa
Jak rano wyjdzie pozytywny,to sie walneli na 100% .Dlatego nie rozumiem tego. Zrobilam test po południu a powinno sie zrobic rano z porannego moczu i odrazu wyszedl pozytywny. Tak mam inny test i rano będę robic . Bete mam ba 8.40
Dokladnie mam to samoJakbym siebie widziala,jak w piploxhu wieczorem myje wlosy i ide z mokrymi spac![]()
Zrobiłam test ale mam wrażenie ze ta kreseczka słabnieJak rano wyjdzie pozytywny,to sie walneli na 100% .