Dojazd do laboratorium jest dosyć łatwy wiec nie stresuj się na zapas. Szkoda, że pracuje jutro, wypilybysmy kawkę jak już bedziesz[emoji6][emoji6]
To super jak jest łatwy, dzięki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dojazd do laboratorium jest dosyć łatwy wiec nie stresuj się na zapas. Szkoda, że pracuje jutro, wypilybysmy kawkę jak już bedziesz[emoji6][emoji6]
Super - chętnie wypije z Tobą kawkę i 'poplotkuje'To super jak jest łatwy, dzięki [emoji8] Następnym razem jak będę to napisze, może akurat będziesz miała wolne [emoji8][emoji8]
Jakbym siebie widziala,jak w piploxhu wieczorem myje wlosy i ide z mokrymi spacTymczasem dla rozluznienia
To chyba cos o mnieZobacz załącznik 1157803
Szczekam jak na swoje AneciaJu
Jutro 11.15 aaaaaaaaaaąaaaaa
Jak rano wyjdzie pozytywny,to sie walneli na 100% .Dlatego nie rozumiem tego. Zrobilam test po południu a powinno sie zrobic rano z porannego moczu i odrazu wyszedl pozytywny. Tak mam inny test i rano będę robic . Bete mam ba 8.40
Dokladnie mam to samoJakbym siebie widziala,jak w piploxhu wieczorem myje wlosy i ide z mokrymi spac![]()
Zrobiłam test ale mam wrażenie ze ta kreseczka słabnieJak rano wyjdzie pozytywny,to sie walneli na 100% .