Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok ok, jesteś mistrzunioDaleko ???
Ja mam 3500 km i widziałam się z 3A nawet spałam i jadłam tam
I 2 też odwiedziły nas .
Chyba nie masz aż tak daleko![]()
Wlasnie mialam pisac, ze daleko to mam ja [emoji1787] Ale Ty masz dalej [emoji14]Daleko ???
Ja mam 3500 km i widziałam się z 3 [emoji6] A nawet spałam i jadłam tam [emoji16]
I 2 też odwiedziły nas .
Chyba nie masz aż tak daleko [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
No chyba nie masz dalej niż jaI może się kojarzycie z twarzy.
Fajnie byłoby się spotkać z kimś z forum. Ja do wszystkich mam mega daleko
![]()
Bielany (Piaski)Ty tez Bemowo?
Chętnie bo po tym uziemieniu w domu i przy takiej pogodzie za oknem to oszaleć możnaNa chomiczowcejak urodzimy to możemy na spacerki razem dygac
![]()
Fredzia, ja jestem jak karaluchWow, ale jesteś pracuś. Wykonczysz się mi
![]()
Brak miejsca do przechowywania to dramat... My mamy komórkę, ale mąż ją zaanektował podstępnie na swoje gadżety... Tylko parę słoików z grzybkami i papryką mogę tam trzymać... Duża szafa w sypialni i przedpokoju pękają w szwach... Nie mówiąc już o kuchni... Co by było przy większej liczbie osób..? Boję się myśleć...Mamy podobnie. No tylko kupowaliśmy już razem, we dwoje. Aczkolwiek wiedzieliśmy, że kiedyś będzie trzeba je zmienić. Nie sądziłam tylko, że z takich powodów nie ilościowo-domownikowych
Tak to jeszcze byłoby okej, aczkolwiek pomieszczenie gości (10 os)w tym salonie to istne puzzle.
Generalnie brakuje nam jakiejś komórki lokatorskiej czy czegoś.
Ale mi sie wydaje, ze to niezaleznie od metrazu tak sie dzieje. Oczywisice wykluczajac wille 400m2. Ja mam mieszkanie 100m2, 3 sypialnie, 2 łazienki i przysiegam - nie ma miejsca, mam wrazenie, ze zaraz kazda szafa sie rozwali od nadmiaru rzeczy, w salonie nie ma sie gdzie ruszyc. Dobrze, ze jest pandemia, bo jakby ktos chcial przyjechac na kilka dni do nas to chyba musialby urzedowac na balkonie [emoji1787][emoji1787]Brak miejsca do przechowywania to dramat... My mamy komórkę, ale mąż ją zaanektował podstępnie na swoje gadżety... Tylko parę słoików z grzybkami i papryką mogę tam trzymać... Duża szafa w sypialni i przedpokoju pękają w szwach... Nie mówiąc już o kuchni... Co by było przy większej liczbie osób..? Boję się myśleć...