• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dagnes no to masz objaw!!!!!. mnie poprzednio jak sie udało to brzuch naparzał dokładnie jak przed @. wręcz byłam pewna że @ przyjdzie, a tu niespodzianka - wyszła beta:happy:. więc u ciebie wszystko w porządku:-)

dziewczyny!! błagam pomóżcie bo oszaleje!! jutro jadę na bete, umre z nerw! nic dziś nie odczuwam, cycki mnie nie bolą, nawet podbrzusze przestało, nie mam parcia na jedzenie jakiekolwiek (jakas zachcianka chociaż :no: ) nic nic!! zaraz ocipieje!!!! chyba się nie udało :(

Dagnes spokojnie.... Te objawy co chcesz miec to dopiero od 6 tyg ciazy tak wiec masz jeszcze 3 spokoju... Staraj sie nie stresowac, wiem ze to nie jest mozliwe ale brakiem objawow sie nie przejmuj!!! Boli tylko jak sie ma hiperke. Ciesz sie ze jej nie masz. Jestes w ciazy i nie masz hiperki. I tego sie trzymaj.

dagnes sikańca nie rób bo szkoda nerwów.Juz byloby lepiej iść na betę. ale pomyśl- tyle wytrzymałaś to i ten jeden dzień wytrzymasz:happy:, a jutro będzie piekna nagroda:tak:.
A jak z betą - rano pójdziesz ? i za ile u ciebie sa wyniki?

reklama
dagnes: ale fajnie :) napisz jak się czujesz, który to tydzień ciąży. Fajnie, że udało mi się znaleźć chociaż jedną dziewczyną, która leczy się w Provicie. Ja jestem po pierwszym nieudanym transferze, ale po głębokich przemyśleniach wydaje mi się, że na własne życzenie :-( Po transferze pracowałam, 3 dni przed betą była w pracy taka nerwówka, że wydaje mi się, że przez to się udało. Teraz mam diabelne wyrzuty sumienia :-(Wstępne objawy wskazywałyby na ciąże, ale niestety nic z tego. 19 marca id do ginekologa pogadać co dalej, mam jeszcze 2 mrozaczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry