reklama

Kto po in vitro?

reklama
dagnes no to masz objaw!!!!!. mnie poprzednio jak sie udało to brzuch naparzał dokładnie jak przed @. wręcz byłam pewna że @ przyjdzie, a tu niespodzianka - wyszła beta:happy:. więc u ciebie wszystko w porządku:-)

dziewczyny!! błagam pomóżcie bo oszaleje!! jutro jadę na bete, umre z nerw! nic dziś nie odczuwam, cycki mnie nie bolą, nawet podbrzusze przestało, nie mam parcia na jedzenie jakiekolwiek (jakas zachcianka chociaż :no: ) nic nic!! zaraz ocipieje!!!! chyba się nie udało :(

Dagnes spokojnie.... Te objawy co chcesz miec to dopiero od 6 tyg ciazy tak wiec masz jeszcze 3 spokoju... Staraj sie nie stresowac, wiem ze to nie jest mozliwe ale brakiem objawow sie nie przejmuj!!! Boli tylko jak sie ma hiperke. Ciesz sie ze jej nie masz. Jestes w ciazy i nie masz hiperki. I tego sie trzymaj.

dagnes sikańca nie rób bo szkoda nerwów.Juz byloby lepiej iść na betę. ale pomyśl- tyle wytrzymałaś to i ten jeden dzień wytrzymasz:happy:, a jutro będzie piekna nagroda:tak:.
A jak z betą - rano pójdziesz ? i za ile u ciebie sa wyniki?

reklama
dagnes: ale fajnie :) napisz jak się czujesz, który to tydzień ciąży. Fajnie, że udało mi się znaleźć chociaż jedną dziewczyną, która leczy się w Provicie. Ja jestem po pierwszym nieudanym transferze, ale po głębokich przemyśleniach wydaje mi się, że na własne życzenie :-( Po transferze pracowałam, 3 dni przed betą była w pracy taka nerwówka, że wydaje mi się, że przez to się udało. Teraz mam diabelne wyrzuty sumienia :-(Wstępne objawy wskazywałyby na ciąże, ale niestety nic z tego. 19 marca id do ginekologa pogadać co dalej, mam jeszcze 2 mrozaczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry