reklama

Kto po in vitro?

Hej laseczki
Witam nowe kolezanki
Ikasiu super wiesci
Ale u nas zimowo znow odśnieżanie
11 marzec Ann84 udane crio godz.12.20
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
11 marzec Quinnie owocne jajkobranie 14.20)
11 marzec Sylwia1985 wizyta przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
12 marzec Molla wizyta przed udanym IVF!!!

13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
14 marzec Roxii - udany criotransferek
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
14 marzec Quinnie udany transferek
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
18 marzec drk - wizyta przed owocna stymulacja
19 marzec madzialenak - podglądanie małego rozrabiaki Sebastianka
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
21 marzec Ikasia początek owocnej stymulacji
22 marzec Ann84 wysoka beta!
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzecaneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka

Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

reklama
Dagnes odpędź niedobre myśli od siebie daleko, nie myśl o porażce - niby dlaczego miałoby się nie udać? że nie czujesz objawów? to o niczym nie świadczy, jak to już nie raz było napisane: brak objawów to równiez objaw! trzymam kciuki za pozytywną betkę a Ty postaraj się uwierzyć,że się uda i jutro będzie szczęśliwy dzień :tak:

Monisia 1980 witaj ponownie, tak bardzo mi przykro przez co przeszłaś. Polecam Ci Inviktę, ja miałam badania genetyczne zarodków, to akurat nie trwa długo, ale procedura która przygotowuje do stymulacji, potem stymulacja to już każda z nas przechodzi indywidualnie i nie można określić dokładnego czasu. Najlepiej gdybyś umówiła się na wizytę w klinice, po prostu porozmawiać, tam lekarz wszystko Ci wyjaśni i być może da Ci przybliżone terminy. Jednak na wszystko trzeba czasu, są to kolejne badania Ciebie i Twojego partnera a to trwa dość długo, nie mówiąc już o finansach, bo niestety jest to bardzo drogie. Życzę Ci powodzenia

ps. ja pierwszą wizytę miałam na początku listopada, a transfer 4 lutego

Dagnes, ja tez nie mialm zadnych objawow. Zaczely sie pojawiac dopiero od 6tygodnia.Nie mysl o porazce. Juz trzymam kciuki za jutrzejsza wysoka bete. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Monisia,
witaj ponownie.

ej Avokado nie myśl tak! a niby czemu nie miałybyście razem chodzić z brzuszkami? nie martw się, bo na pewno jest wszystko dobrze i nie oceniaj się niżej, należą Ci się mocne klapsy

avocado - nie wolno Ci tak myśleć!!! I gdyby nie fakt, że jesteś w ciąży, to należałoby Ci się porządne lanie za stwierdzenie, że ktoś jest "lepszy" od Ciebie!!! Ty też jesteś w ciąży i już wkrótce będziecie wymieniać z przyszywaną bratową ciążowe odczucia, a potem konsultować ws. dzieciaczków!!! :tak::tak::tak:

AVOCADO, diablico Ty, i ja podbudowana przez dziewczyny doprowadzam Cie do porządku! nie myśl tak! najpierw ja przyniosę dobre wieści, a później Ty!! co to w ogole za historia że ktoś jest lepszy czy gorszy? nie no, lanie na maxa Ci się należy! będzie dobrze! :tak:

Avocado gdyby nie to że nosisz maluszki pod sercem i gdyby nie to że nie wolno mi się wysilać to bym Cię zlała!!!!!!!!Musisz się trzymać dzielnie!!!!A może to popłakiwanie to dobry znak???Ja miałam tak przez ostatnie dwa dni, dzisiaj spokój może dlatego że zajęłam się chociaż trochę pracą, za to coś mnie brzuch zaczął pobolewać:/....A tak Ci powiem że ta Twoja bratowa to troszkę świniowata jest jak wie jaki jest problem u Ciebie i jak wie że miałaś crio, powinna Ci dać trochę spokoju, a tą wiadomość przekazać po wynikach twoich żebyś się właśnie nie zamartwiała(ja pamiętam jakie cudawianki były u mnie jak moja siostra zaszła w nieplanowaną 2 ciążę i jak starali się mnie na to przygotować)
A jak się dzisiaj ogólnie czujesz?

reklama
Dagnes nie patrz na objawy, ja nie miałam żadnych oprócz kłucia w lewym jajniku w 4 i 5 dpt, gdzie to wcale nie musiał być objaw zagnieżdżenia, a tak to żadnych objawów, nic kompletnie! Dopiero ok 7, 8 tc miałam mdłości i teraz znowu nic nie czuję. Każdy organizm jest inny. Głowa do góry, będzie dobrze.

Avocado a niby czemu miałoby Ci się nie udać, nie ma gorszych i lepszych. Musisz wierzyć w swoje maluszki, że one są silne i nie opuszczą swojej mamusi. Trzymam kciuki za Twoje powodzenie.

Pozdrawiam Was z zimnej i białej Gdyni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry