• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masia123 co do tego posiłku to niestety fakt jest taki ze jesc bede dopiero jutro jak nic sie nie pochrzani u mnie ....jestem uczulona na normalna narkoze i....z niej bym sie juz niewybudziła, a i na ta inna reaguje nieszczegolnie - strasznie mnie osłabia :no:

Dziekuje wam za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) musi byc dobrze, a wiec zmykam...jade do kliniki i za was takze ciągle i nieustannie trzymam &&&&&&&&&&&

Witam, u nas też leje i zimno bbrrr
Jutro o 8.50 mam scratching:-D właśnie zadzwoniła pani z kliniki.Znowu się nie wyśpię!ale czego się nie robi;-)
Dziewczyny betkowe-więcej wiary!ja też nie miałam objawów, a betka była:-)inna sprawa, że długo się nią nie nacieszyłam...

Avocado, zmien myslenie, powtarzaj sobie,ze niedlugo i Ty bedziesz mogla oglosic swiatu ,ze jestes w ciazy. Przeciez i Ty jestes w ciazy, tylko potrzebujesz jeszcze troche czasu, by to moc powiedzeic na glos :tak:

Quinnie -o jejciu, biedactwo, jakoś mi umknął ten fakt, bo faktycznie wcześniej wspominałaś o tym fakcie. Ważne, aby jajcobranie było owocne. Mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

A właśnie ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam , aby podano mi wyniki badań, które robiłam w 2dc. Babka nie chciała podać , jednak w końcu dała się namówić. I tu moja prośba do was Kochane , czy te wyniki są dobre?
FSH 7,98
TSH 1,84
estradiol 33,48
prolaktyna 13,97
Ft4 15,18
anty TPO 5,59
Za każdą odpowiedź będę naprawdę wdzięczna , nawet jeśli coś nie tak z moimi wynikami

reklama
Quinnie, Sylwia,Ann84, TeQuila powodzenia dziewczyny!! Kciuki mocno zaciśnięte ;-)
Avocado Nawet tak nie mów kochana!! Zobaczysz że to ty będzie piętro wyżej ! A nawet dwa, bo my które walczymy i tyle znosimy dla ukochanego dzieciątka jesteśmy o dwa piętra wyżej od tych które zachodzą w ciążę od tak sobie i nie mają zielonego pojęcia przez co my musimy przejść ;-)
Miłego dnia dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry