reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masia123 co do tego posiłku to niestety fakt jest taki ze jesc bede dopiero jutro jak nic sie nie pochrzani u mnie ....jestem uczulona na normalna narkoze i....z niej bym sie juz niewybudziła, a i na ta inna reaguje nieszczegolnie - strasznie mnie osłabia :no:

Dziekuje wam za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) musi byc dobrze, a wiec zmykam...jade do kliniki i za was takze ciągle i nieustannie trzymam &&&&&&&&&&&

Witam, u nas też leje i zimno bbrrr
Jutro o 8.50 mam scratching:-D właśnie zadzwoniła pani z kliniki.Znowu się nie wyśpię!ale czego się nie robi;-)
Dziewczyny betkowe-więcej wiary!ja też nie miałam objawów, a betka była:-)inna sprawa, że długo się nią nie nacieszyłam...

Avocado, zmien myslenie, powtarzaj sobie,ze niedlugo i Ty bedziesz mogla oglosic swiatu ,ze jestes w ciazy. Przeciez i Ty jestes w ciazy, tylko potrzebujesz jeszcze troche czasu, by to moc powiedzeic na glos :tak:

Quinnie -o jejciu, biedactwo, jakoś mi umknął ten fakt, bo faktycznie wcześniej wspominałaś o tym fakcie. Ważne, aby jajcobranie było owocne. Mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

A właśnie ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam , aby podano mi wyniki badań, które robiłam w 2dc. Babka nie chciała podać , jednak w końcu dała się namówić. I tu moja prośba do was Kochane , czy te wyniki są dobre?
FSH 7,98
TSH 1,84
estradiol 33,48
prolaktyna 13,97
Ft4 15,18
anty TPO 5,59
Za każdą odpowiedź będę naprawdę wdzięczna , nawet jeśli coś nie tak z moimi wynikami

reklama
Quinnie, Sylwia,Ann84, TeQuila powodzenia dziewczyny!! Kciuki mocno zaciśnięte ;-)
Avocado Nawet tak nie mów kochana!! Zobaczysz że to ty będzie piętro wyżej ! A nawet dwa, bo my które walczymy i tyle znosimy dla ukochanego dzieciątka jesteśmy o dwa piętra wyżej od tych które zachodzą w ciążę od tak sobie i nie mają zielonego pojęcia przez co my musimy przejść ;-)
Miłego dnia dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry