reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lolitka szok, że się zbliża, tak szybko minęło:szok: Jeszcze dokładnie pamiętam całe starania i ciążę (i poród...). Jutro wyprawiamy roczek dla dzieciaków i znajomych:-).

Lolitka chyle czoła i podziwiam:tak::-) fajnie, że teraz chcecie się starac o rodzeństwo, już trzymam kciuki, mam nadzieję, ze tym razem szybciej pójdzie;-)
lulin powodzenia na jutrzejszej wizycie &&&&&&&&&&

Ale dzisiaj naskrobałyście... o rany!

Avocado, Mgielka, Hola co za dzień, dziewczyny jakaś pozytywna energia musi być w powietrzu, fala dobrych wieści- wielkie gratulacje, śliczne betki!!! Spokojnych 9 miesięcy:)))

Ann, mój lekarz kazał robić betę przy 6 dniowych po 7 dniach, wiec na Twoim miejscu pobiegłabym z rana do laboratorium:) trzymam kciuki&&&&&

Molla, teraz maluszki będą się dalej rozwijały dzieliły i dzieliły a pożnij powędrują do brzuszka:)

Poziomka witaj, i powodzenia przy crio, bierzesz leki na zwiększenie endometrium? odpowiadając na pytanie ja podchodziłam do pierwszego crio na 11mm endometrium, ale się nie udało...

Roxii - ale ty masz chociaż jakieś mrozaczki, a to już super. Ja niestety każdą procedurę muszę zaczynać od początku, bo nigdy nie miałam więcej niż jednego maluszka. A propo kiedy będziesz testować?

Lolitka200
- mam tsh około 1,99 ( tzn. ostatni wynik co robiłam taki był właśnie chyba). Teraz nie badałam. FT3 - 3,62 no i FT4 - 1,22. Podobno TSH powinno być około 1,5 - więc moje jest w świetle tego za wysokie. No i jeszcze prolaktynę ostatnimi czasy mam pomiędzy 26 a 30.

Ostatnia edycja:
No i pierwszy astrzyk wzięty...Was też to bolalo w brzuch?? Kurcze, jak kiedys dawalam sobie zastrzyki w posladki to tak nie bolalo..no nic...pewie siniaki tez będą ale co tam:tak::tak::tak::tak::tak:

poziomka ja pytałam mojej lekarki o ten acard powiedziała że nie bierze się go w ciązy bo szkodzi dziecku tylko w uzasadnionych przypadkach , długo się leczysz u tego dr?, jak oceniasz jego pracę,ufasz mu?

reklama
No to jutro też ważny dzień i kciuki się przydadzą.
Madzialenak, Domat, trzymam kciuki za Was i za Wasze Maleństwa. Na pewno wszystko jest dobrze
038.gif

Lulin, i za Twoją wizytkę zaciskam kciukaski
038.gif

23_132_5.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry