reklama

Kto po in vitro?

TeQuila w sumie od niedawna bo od grudnia trochę przypadkowo wybrałam lekarza - nie znałam żadnego z tej kliniki. Ale raczej ma dobre opinie. Szczerze mówiąc myślałam, ze acard większość dziewczyn dostaje, zdziwiona byłam, ze mam tylko acard i progesteron brać.

reklama
tak dużo kobiet go przyjmuje ale chyba nie wie ze on szkodzi, acard przyjmowany przed transferem musi byc kontynuowany po nim a w przypadku ciązy jest zagrożeniem dlatego lepszym rozwiązaniem sa zastrzyki , nie rozumiem dlaczego niektorzy lekarze o tym nie informuja

a jakie są twoje odczucia wzgledem niego?

Ikasia - ja tylko nie lubię gonapeptylu. Inne zastrzyki są do wytrzymania jak dla mnie. Ale ten mimo, że mała dawka to paskudnie mnie bolał. Ale ten typ tak ma. Jakbyś miała brać po transferze clexane to niestety będzie podobnie. Ale da się przeżyć. Zwłaszcza z myślą o maluszku.

ann wielu lekarzy nie mówi wszystkiego, ostatnio czego dowiedziałyśmy sie od gotadory.. ze witaminy dla ciężarnych sa szkodliwe i zeby ich nie brac, jak pozbieramy wszystkie informacje od lekarzy to bedziemy mądrzejsze od niejednego z nich :-D

Witam wszystkie kobiety, dopiero dopadłam komputer a tu tyle wspaniałych wieści Hola, Avocado, Mgiełka - wspaniałe wiadomości, dobra passa trwa i niech nie opuszcza nas wszystkich:tak: mocne kciuki za piękne przyrosty bety, rosnące brzuszki i spokojne ciąże. Molly - 5 jajeczek na "5", oby wszystkie pięknie współpracowały i ślicznie się zapłodniły i równiutko dzieliły i szybko w mamy brzuszku zagościły:tak:. Tequila - za skuteczność scratchingu &&&&&&&&&:-D. Ikasia - owocnej stymulacji (brałam to samo, mnie jakoś nie bolało, trzeba dobrze "ciałko" złapać i jakoś idzie):-D. Poziomko - witaj i powodzenia w staraniach. Madzielanek i Domat - Wielkie kciuki za Wasze jutrzejsze podglądanka:tak: Lulin - owocnej wizyty przed crio. Cos dzisiaj mi komputer nie chce współpracować...:szok:

reklama
Ja się z Wami żegnam dziś - DOBRANOC

na-dobranoc.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry