reklama

Kto po in vitro?

kinga - ja po prostu mam taki charakter ze nie akceptuje ze czegos nie moge. musze i koniec. i wierzylam ze sie w koncu uda. nie zalamywalam sie. czy bylo ciezko? BARDZO... psychicznie oczywiscie, nie fizycznie... bol i strach ale nadziei bylo wiecej niz strachu i poczucia bezsilnosci i to w koncu ona zwyciezyla. pamietaj ze kazde podejscie to po prostu nadzieja ze sie uda. nie patrz ile razy sie nie udalo, to nie ma znaczenia. co wazne to to, ze sie moze udac kolejnym bo to prawda. jedni maja szczescie od razu zaskoczyc, inni chwile musza poczekac i my czekalysmy troche dluzej. zycze ci wytrwalosci i wiary a ja chcesz pogadac to daj znac na privie.....

reklama
poziomka minimum to chyba 8 mm.
Kinga ja własnie nad tym samym się zastanaiałam, jak Lolitka tyle wytrwała, ja tez jestem już po 3 nieudanych próbach, ta teraz to moja 4 i już sił brakuje na wszystko. A nasza bohaterka Lolitka wytrwała do szóstego razu, podziwiam i tez pytam, jak Ty to zrobiłaś????

roxii - odpowiedzialam wyzej:) a jak sie robi? sie czeka.... dlugo sie czeka czasem. ale trzeba miec nadzieje, naprawde trzeba miec nadzieje. a niedlugo sie biore za rodzenstwo - bedzie czad:) zobaczymy ile tym razem poczekam:)

kinga
- a co, masz problem z tarczyca? tsh ponizej 2?

poziomka
- te 7mm to taka marginalna wartosc.

Hej Dziewczyny,
Trochę mnie tu nie było ale wszystko nadrobię:tak:
Holla, Avocado, Mgiełka - gratulacje! bardzo się cieszę, że wam się udało:-D Wysyp babyboomowych dzieciaczków!
Molla dobre zbiory, niech się teraz ładnie zapładniają;-)
Kinga nigdy o nim nie słyszałam więc nie pomogę:no:
Lolitka a masz mrożaki z ostatniego razu? Kiedy zaczynacie?:-)Miedzy naszymi dziećmi są 3 dni różnicy;-)

Ostatnia edycja:
a ja mam zasade nr 1 - nie ufac lekarzowi ale probowac weryfikowac ich postepowanie. konowalow w kazdejklinice nie brakuje

lulin
- nigdy zadnych mrozakow nie mialam. a zaczynamy okolo lipca (zobacze jak mi praca pozwoli). ps. nasze synki z tego samego czasu:) roczek sie zbliza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry