Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, ale lepsze to niz jutro powiedziec Ci ze nie masz blastek.Bo Pani doktor powiedziała, że morula ma słabsze szanse niż blastocysta.
Spoko, bedziesz mieć wyniki usg to bedziesz myslec. Jak bedzie ok to wg mnie nie ma sensu pchac sie w nifty.No właśnie z tą kasa to u mnie jest średnio. Wydaję więcej niż zarabiam. Jeszcze ten wyjazd do Łodzi. Tak na doje.banie
Winko i tabsy do transferu.Czyli tabsy + winko? Winko w których dniach cyklu?
Powiedziałam jej, że każdy zarodek w każdej innej dobie ma lepsze warunki do rozwoju w naturalnych warunkach niż labolatoryjnych, to żeby mnie odwieźć od decyzji dzisiejszej transfery zaczęła procentowo prezentować szanse na ciąże z moruli i blastocysty. Zresztą chyba jej na ambicje wjechałamJasne, ale lepsze to niz jutro powiedziec Ci ze nie masz blastek.
Mamy tu ba forum mase ciaz z zarodkow 3 czy 4 dniowych po wielu bieudanyg transferach blastek.
Pappa to podstawa. Jak wyjdzie cos niepokacego to robisz dalsza diagnostyke. No albo robisz ja bo chcesz.Dziękuję za odpowiedź :-) czyli lepiej nifty niż papa? Czy zrobić i to i to?