annemarie
Fanka BB :)
Ciaza biochemiczna.Zarodek obumarl.Przykro mi bardzo.Hej, jestem po kolejnej becie
8 dpt - beta 12,94
10 dpt - beta 8,1![]()
O czym to świadczy ? Mogła to być ciąża pozamaciczna czy zarodek po prostu obumarł?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciaza biochemiczna.Zarodek obumarl.Przykro mi bardzo.Hej, jestem po kolejnej becie
8 dpt - beta 12,94
10 dpt - beta 8,1![]()
O czym to świadczy ? Mogła to być ciąża pozamaciczna czy zarodek po prostu obumarł?
Hej, jestem po kolejnej becie
8 dpt - beta 12,94
10 dpt - beta 8,1![]()
Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie. Opowiem pokrótce. Od lutego chodzę do kliniki Bocian w moim mieście. Zdecydowałam się na nią ze względu na poronienie pierwszej ciąży i przejścia ciąży pozamacicznej jako mojej kolejnej. W klinice lekarz w pierwszej chwili powiedział, ze jego zdaniem powinnismy podejść do in vitro jednak my chcieliśmy spróbować naturalnie. Do dziś cisza więc „dorosłam” już do tej decyzji i chce podejść do procedury. I teraz pytanie. Jak to będzie wyglądało? Ile czasu od podjęcia tej decyzji trwa cały proces? Nie wiem na co mam się nastawiać? Na miesiąc, dwa, trzy? Jestem kompletnie zielona w temacie.
Straciłam przytomność i uderzyłam mocno głową o beton więc musiałam iść na obserwacje, mam narazie leżeć( więc się stosujeCo się stało kochana? Uważaj na siebie i maluszkaale czad u mnie niby dziewczynka ale pani doktor powiedziała że informacja do potwierdzenia jeszcze
![]()
O JezuStraciłam przytomność i uderzyłam mocno głową o beton więc musiałam iść na obserwacje, mam narazie leżeć( więc się stosuje) u mnie wczoraj lekarz mówi: słaby sprzęt mamy nie zrobię Pani dobrego pomiaru crl ale rzeczywiście ma Pani rację że będzie chłopak- tak się rozłożył że siuśka na całym ekranie było widać
nawet tak kiepskiej jakości sprzętu
ciężko by go było nie zauważyć
![]()
Niestety mieliśmy tylko 2 zarodki.Przykro miwygląda na to, że zarodek zaimplantował się, a potem obumarł. Najczęstszą przyczyną są wady genetyczne zarodka. Masz jeszcze jakiś?
Haha nie wiem co ale wyglądało jak siusiakO Jezuuważaj teraz na siebie kochana...
To wyrostek płciowy jest nie susiak chybajak stoi to chłopak jak leży to dziewczynka haha
![]()
Nie brałam.ovitrlle brałaś wcześniej? Może to było po ovitrelle
pewnie w takim razie obumarł zarodekNie brałam.