Hankaa
Fanka BB :)
Nie masz tel do swojego lekarza?Dziewczyny czy to możliwe, żeby w 8dpt przyszła @?
Chyba mi się okres zaczyna, biorę luteine i teraz nie wiem czy jest sens brać dawkę na noc czy nie. Klinika już zamknięta, a ja nie wiem co robić…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie masz tel do swojego lekarza?Dziewczyny czy to możliwe, żeby w 8dpt przyszła @?
Chyba mi się okres zaczyna, biorę luteine i teraz nie wiem czy jest sens brać dawkę na noc czy nie. Klinika już zamknięta, a ja nie wiem co robić…
Właśnie też myślałam że znikome ale lekarz mi napisał że skoro tak duża fragmentacja 48 to może wskazywać jednak na te właśnie mutacje AZF. Dlatego do tej pory tego nie robiliśmy. Jejku nie wiem czy dam znowu radę psychicznie kariotypów badanie bardzo przeżywałam.Nie. AZF to pewność, że syn odziedziczy i niestety też będzie niepłodny. Znam chyba jeden przypadek zdrowej ciąży z ojcem z AZF. Nie znam szczegółów.
To bardzo rzadka mutacja. Mężczyźni z AZF mają najczęściej azoospermię. Wg mnie ryzyko tej mutacji u twojego męża jest znikome.
Dziewczyny czy to możliwe, żeby w 8dpt przyszła @?
Jestem w 8dpt (3dniowy zarodek). Zaczyna mocno boleć mnie brzuch. Czy mam się niepokoić? Dzisiaj też koszmarnie bolą mnie piersi!
Mi w 13tc lekarz odstawił całkowicie doustny progesteron, prolutex może w 10tc odstawiłam, teraz 16 tc i mam tylko 2x dziennie luteinę dopochwowoDziewczyny, w którym tygodniu ciąży schodzilyscie z progesteronu? Ja jestem obecnie w 13 i mam zredukowana luteinę podjęzykowa do 2x1, plus mam 2x1 luteinę dopochwowo i od jutro mam brać prolutex 1x a nie dwa razy..
Jak zadzwonilam do luxmedu po skierowanie na progesteron (mam pakiet z pracy więc chociaz takie badania zrobię sobie za darmo..) i pani doktor, zwykły internista powiedziała że najbezpieczniej jest schodzic dopiero koło 16 tygodnia...
Jeszcze nie, grzecznie czekam na 10 dptA robiłaś betę??
Jutro o 10 mam teleporade z lekarzem. Rozmawiałam z położną, ale nic konkretnego poza tym, żeby wziąć no spę nie powiedziała. A wczoraj miałam duży kryzys i załamanie i dużo płakałam… może to przez to?A robiłaś betę??
nie załamuj się kochana !wiem że dobrze się mówi ale stres nerwy w niczym nie pomogąJutro o 10 mam teleporade z lekarzem. Rozmawiałam z położną, ale nic konkretnego poza tym, żeby wziąć no spę nie powiedziała. A wczoraj miałam duży kryzys i załamanie i dużo płakałam… może to przez to?