Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asia ja przez obywdwie stymulacje raz długi protokół raz krótki, czułam się dobrze, nie miałam żadnych objawów ani skutków ubocznych, totalnie nic, a dwukrotnie na stymulacje dobrze zareagowalam i miałam duzo pęcherzyków
Asia przy kazdym usg badali mi estradiol,by sprawdzic dojrzalosc pecherzykow I gdy na te 10 mialam estradiol 2000 ilestam to mi dopiero progesteron zrbili,
A szczerze to ja sugerowalam juz koniec stymulacji,bo przy pierwszym ivf nie mialam zarodka,bo niby stare komory mialam,no ja moze I stara,ale dlaczego iui mi wychodzily a ivf nie,bo mnie przestymulowali pierwszym razem. Mi iui wychodzily I przez monitoringi wieloletnie wiedzialam,ze moje pecherzyki sa takie po 18 mm,wtedy mialam swoje owulacje,a przy pierwszym ivf mnie przetrzymali I mialam pechole po 25 mm.i dlatego byly stare
Kazda z nas jest inna I kazda klinika ma swoje wygibasy
Molla ale z tymi hormonami wpływającymi na nastrój masz rację...mój M powiedział mi ,że w sumie cieszy się, że nie jest teraz ze mną, bo strasznie gderliwa się zrobiłam...zawsze jak dzwonił się cieszyłam bez względu na to ,który raz dzwonił, a dziś jak dzwonił 3 raz to go opieprzyłam czy nie ma nic innego do roboty , albo czy spać mu się nie chce
Ja to na mojego herbate wylalam,potem mi glupio bylo I co najlepsze ze torebka ze sznurkiem mu na uchu zawisla,a cytryna sie na glacy zatrzymala
Mielismy potem ciche dni,ale nie az tyle co kiedys
Molla, z jednej strony rozumiem Twoje obawy, ale z drugiej strony powinnaś dostać lanie.
Uciesz się w końcu z tego, że jesteś w ciąży!!! Przecież beta rośnie!
Gotadorapatrzac na to co mi wkleiłas, to dopiero jutro u mnie wentualnie bedzie produkowane HCG...a transfer mialam o 12...i zaczelam się zastanawiac czy jest sens robic jutro betę rano??? Pokaże juz cos??