reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Maja, nikt nie daje nam 100% skuteczności, ale sama wiesz, chociażby z tego forum, że IVF udaje się. Masz tutaj wiele takich przykładów. I może siostrę trzeba uświadomić, bo potem ta niewiedza kiełkuję w społeczeństwie.
Tak samo można powiedzieć, że z rakiem nikt nie wygrywa, że przeszczepy się nie udają i że od grypy każdy umiera.
Mam tylko nadzieję, że mimo takiej opinii siostry, Ty zostaniesz z nami :-)
Dobrze, że dziadkowi mają więcej wiary i wiedzy, niż siostra:-)
Ja również wierzę, że Wam się uda i trzymam mocno kciuki:-)

reklama
Ikasia :-) no jasne, nie ma co żałować, pieniądze raz są, raz ich nie ma, ale to rzecz nabyta i można je zapracować

Lawendowy Sen a to Cię złapało! a wiesz, jak mi się trafiały takie dni, to mówiłam,że się czuje jakbym pod windę wpadła, nie wiem skąd miałabym wiedzieć jakie to uczucie, ale :sorry2: oznaczało,że czuje się masakrycznie

Gotadora, chyba człowiek próbuje wyszukać porównania, żeby zaakcentować swój beznadziejny stan.
Ja też nie wiem, jak to jest być górnikiem. I mam nadzieję, że nigdy się nie dowiem :-)
Ty tez lepiej nie wpadaj pod windę :-D

Martaczi – mój mąż też się ze mnie nabija, że bawię się w ginekologa. Póki co nawet nieźle mi to wychodzi.

Martka
– jupi !!! Wiedziałam. Gratuluję!

Malinuś
– super, za 2 tyg usłyszysz melodię serduszka swojego dziecka

reklama
Do góry