Orchidea33
Fanka BB :)
Jak to facetDla mnie tak, wcześniej miałam z wyświetlaczem i to nie dla mniemąż ogólnie był sceptycznie nastawiony a później sam przynosił i przykładał do brzucha
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to facetDla mnie tak, wcześniej miałam z wyświetlaczem i to nie dla mniemąż ogólnie był sceptycznie nastawiony a później sam przynosił i przykładał do brzucha
![]()
No właśnie u mnie też razem jednego dnia ,tak mi przekazali ..jak ze wszystkim trzeba czekać i nerwy gonią nerwy..a Ty kochana jak?? Kompletujesz wyprawkę ?Każdy gabinet działa inaczej. Ja pobrałem dwa tyg przed USG i już podczas badania miałam info co i jak, skorygowane do USG. Wg mnie tak jest lepiej. Znajoma miała USG a dopiero później krew i kazali czekać na tel gdyby coś.. nerwów zjadła bardzo dużo..
Powolutku coś zaczynamNo właśnie u mnie też razem jednego dnia ,tak mi przekazali ..jak ze wszystkim trzeba czekać i nerwy gonią nerwy..a Ty kochana jak?? Kompletujesz wyprawkę ?
SuperPowolutku coś zaczynamwózek zamówiony to najważniejsze
czas szybko ucieka, dzisiaj zaczynamy 26tc
już chce czerwiec
![]()
Ty dziś testujesz ?????Nie. Bo jak jednego dnia nie poczujesz to będziesz świrować.
Ja tak miałam z synem i zazwyczaj wystarczyło puścić muzykę i on zaczynał się wiercić. Ale był taki dzień ze nie zaczął i co ? I sruuu na USG.
Tak.Ty dziś testujesz ?????
Trzymam kciukiTak.
I siedzę już i się martwię.
8 dpt - hcg 93,65
10 dpt - hcg 175,85
Zobaczymy przyrost za 48h[emoji846] Napisz do W. zobaczymy co ci odpiszeTak.
8 dpt - hcg 93,65
10 dpt - hcg 175,85
Napisałam. Czekam.Zobaczymy przyrost za 48h[emoji846] Napisz do W. zobaczymy co ci odpisze
To dzisiejsze?Tak.
8 dpt - hcg 93,65
10 dpt - hcg 175,85