reklama

Kto po in vitro?

Troszkę mnie tu nie było, ale wiecie jak to czasami jest, natłok obowiązków, ale dzisiaj was nadrabiam :)
martka malinus
serdecznie gratuluje, nawet nie wiecie jak się cieszę i trzymam dalej kciuki żeby było wszystko dobze:)
Fasun za ciebie też ogromne kciuki:)
ikasia myślę że to dobrze że podchodzisz na naturalnym cyklu, tym razem na pewno się uda. mi nic nie podawali na pęknięcie, sam mi pękł 2 dni wcześniej.
asia77 też trzymam kciuki aby maluchy się zadomowiły na 9 miesięcy
A poza tym u mnie wszystko w porządku:) Leżę w szpitalu ale tylko na 2 dni i tylko na badania mnie lekarz wziął, żeby nie płacić prywatnie. Mój maluszek mierzy 2 cm i dzisiaj w końcu słyszałam upragnione serduszko, niesamowite....
Dziewczynki może będę troszkę żadziej zaglądać ale caly czas będę z wami myślami i będę trzymała za was kciuki, abyście i wy usłyszały serduszko. Pamiętajcie ze musicie być silne!!!

reklama
Hola, a u Ciebie od czego ten krwiaczek?

Asia super ze już po, teraz leż i odpoczywaj, niech maluszki mocno się wgryzają:)

Dagnes to super ze jeszcze w kwietniu transferujesz:)

Ikasia
ja też miałam podobnie kiedyś kończył się jeden a za chwilkę drugi rozkręcił tzn trwał dość długo i był taka sinusoida, ale ten drugi też trwał z 2 dni. Myślę ze to organizm po stymulacji tak wariuje.

Hola dziękuje że pytasz :-) u nas wszystko dobrze. Ostatnio zawsze około północy mam wrażenie że maluszki grają w ping ponga :-D Hola a wiesz co może u Molli?

Kinga - myślę o Tobie dość często, szkoda że się nie odzywasz - pozdrawiam Cię :-)

reklama
hola oszczędzaj się, mam nadzieję,że krwiaczek zniknie i będziesz mogła chodzić na długie spacery w słońcu :-)
mgiełka gratuluję serduszka:-D sama się nie mogę doczekać, a jeszcze nawet pęcherzyka nie widziałam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry