reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim:-).
Elona gratuluję córci:tak:.
Martka to idzie betka na parkę. Moja była bardzo podobna, a na początku były dwa bąbelki;-). Wujek Dariusz M. ma rękę ostatnio że hoho:-D.
Lawendowy sen a ty jak się czujesz? dały ci spokój te choróbska wreszcie?
Madzia przykro mi że tym razem ci się nie udało.

Czesc Dziewczyny,:-)

Jak sie maja chorobki??? Trzeba przyznac,ze to nagle ocieplenie spwodowalo,ze czesto slyszy sie i widzi ludzi zakatarzaonych czy kaszlacych.

Elona, gatuluje corci :-) Moj maz czeka na corcie. Ja poczatkowo myslalam o chlopaku ale mezus mi wmowil ,ze jest corcia i koniec hihihi MOze jutro na wizycie lekarz sie doszuka co tam sie w brzusiu kryje.;-)

Kiran, pocichutku gratuluje i zycze aby czas do bety szybko minal.:-)

Masia, owoccnej stymulacji &&&&&&&&&&

Martka,
beta sicznie przyrosla GRATULUJE!!!!

Hola jak sie czujesz??? Lezysz?

MILEGO POPOLUDNIA DZIEWCZYNKI :-)

martka - superowy przyrost!!!! Bardzo się cieszę!!! :-D:-):-D:-)
hola - ja również pokładam ogromne nadzieję w Naszym dobry wujku doktorze M. ;-) Na ostatniej wizycie mi obiecał, że musi zrobić wszystko, aby tym razem był sukces, bo już zaliczyłam 2 porażki :tak:

Agapl witaj.
u mnie bez zmian. krwiak jest więc leżę choć ostatnie trzy dni takie ładne że wyszłam na zewnątrz na chwilkę. zobaczymy na następnej wizycie czy się zmniejszy. mam nadzieję że tak.
a ty jak się czujesz? jak twój maluszek?

reklama
Agapl witaj.
u mnie bez zmian. krwiak jest więc leżę choć ostatnie trzy dni takie ładne że wyszłam na zewnątrz na chwilkę. zobaczymy na następnej wizycie czy się zmniejszy. mam nadzieję że tak.
a ty jak się czujesz? jak twój maluszek?

To lez kochana i nie forsuj za duzo. A kiedy masz nastepna wizyte? Krwiak niech juz sobie pojdzie a kyszzz :tak:
U mnie dobrze, dziekuje. Walcze z katarem ale dzis popoludniu czuje ,ze chyba pomalu go zwalczam. Dzieciatko widzielismy tydzien temu.Ma 6,5cm i ma sie dobrze. Jutro mamy kolejna wizyte,przeziernosc i inne wymiary.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry