reklama

Kto po in vitro?

Fusun a czemu Ty tak myślisz, nie wolno się poddawać, trzeba cały czas wierzyć, że maluszki są w brzuszku i jest im dobrze. Niby czemu miałoby się nie udać??? Ja wierzę podwójnie za Ciebie:tak:
Powiedz ilu komórkowe były Twoje transferowane zarodki?

reklama
Fusun, glowa do gory i mysl pozytywnie, uwierz w swoje maluszki. Ja rowniez mialam 8 komorkowe. Jeden bobasek ze mna zostal. Mamy rok plodnosci i niedlugo bedziesz miala brzusio ladnie zaokraglone a w nim cudne krasnalki :tak:

Asiex, trzymam mocno kciuki za Twoje pozytywne myslenie i oczywiscie za udany transfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Witajcie
ja chyba dziś do Was nie będę pasowała ...nastrój zepsuł mi sen...śniłam,że miałam dzień zrobienia bety i nikt nie chciał mi jej zrobić:-( i wiecie co ???
Patrzę kurna w kalendarz i co ? Owszem betę zrobię we wtorek 30-go ale żeby potwierdzić wynik muszę czekać równy tydzień...pieprzona majówka :wściekła/y:

Witajcie
ja chyba dziś do Was nie będę pasowała ...nastrój zepsuł mi sen...śniłam,że miałam dzień zrobienia bety i nikt nie chciał mi jej zrobić:-( i wiecie co ???
Patrzę kurna w kalendarz i co ? Owszem betę zrobię we wtorek 30-go ale żeby potwierdzić wynik muszę czekać równy tydzień...pieprzona majówka :wściekła/y:

Mi się poprzedniej nocy śniło, że zrobiłam test sikany i wyszły piękne dwie kreski... To był piękny sen i na pół wczorajszego dnia dał mi nadzieję...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry