Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fusun ja Cię zupełnie rozumiemJa się nie doszukuję objawów fizycznych, bo przy takiej ilości leków to one nie są wiarygodne. Bierzemy dużo progesteronu, więc w większości objawy fizyczne mamy takie jak w ciąży, nawet jeśli w niej nie jesteśmy. Ja mówię o jakimś rodzaju duchowego połączenia, które czułam z moimi dziećmi przez 3 i pół dnia. Ale już nie czuję... Wiem, to metafizyka, to bez sensu, ale tak czuję i nic z tym nie zrobię
Fusun ja Cię zupełnie rozumiemmiałam tak samo po transferze... przez parę dni czułam się w ciąży, gadałam do brzucha i takie tam, a dzień przed testem nagle poczułam po prostu, że nie jestem w ciąży... od razu się załamałam, na test szłam przekonana, że znowu się nie udało... ale się udało, jak sobie przypomnę to uczucie jak zobaczyłam pozytywną betę... jakbym dostała skrzydeł a serce urosło mi o połowę
tak więc nie trać wiary!
ale życzę wszystkim zdrowych dzidziulków :-) oczywiście .dzięki. Widzę ze niedługo sprawdzasz betkę... trzymam kciuki![]()
Boziu to całe 10 dni koszmarnie długich w dodatku, ale dziekuję...ładnie brzmi to " niedlugo ":-)