JestemMama!
Fanka BB :)
Trzymamy ogromne kciuki 

i czekamy na wieści 

Ja tez mam dzusiaj kontrole stymulacji jutro albo w niedziele punkcja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam dzusiaj kontrole stymulacji jutro albo w niedziele punkcja
Tez się strasznie bałam!! Że już po wszystkim , sluz za przeproszeniem mogłam łyżkami wyciagac i też był lekko podbarwiony , robili Ci dzisiaj wyniki z krwi ? Estradiol progesteron i lh ?Kuecze dziewczyny od jutra dołączam orgalutran a ja dziś sie czuje jak na owulacje i mam śluz z krwią tak jak zawsze chwile przed owulacja. Chyba nie możliwe by do niej doszło w 7 dniu stymulacji?
Nie robili. W ogóle nie ma tu badań krwi podczas procedury...chyba że w moim przypadku przy tak małej ilości jajeczek. Ale miałam usg wiec chyba byłoby widać? Endometrium mam 0.95 cmTez się strasznie bałam!! Że już po wszystkim , sluz za przeproszeniem mogłam łyżkami wyciagac i też był lekko podbarwiony , robili Ci dzisiaj wyniki z krwi ? Estradiol progesteron i lh ?
No ale wiesz ile konkretnie masz tych jajeczek i jakiej wielkości?Nie robili. W ogóle nie ma tu badań krwi podczas procedury...chyba że w moim przypadku przy tak małej ilości jajeczek. Ale miałam usg wiec chyba byłoby widać? Endometrium mam 0.95 cm
Od wczorajszego wieczora mnie tak podbrzusze boli ale dziś już konkret razem z udami no i ten śluz z żywą krwią (mam tak na owulacje właśnie co miesiac). Troche sie teraz stresuje. Organizm tak reaguje przez leki czy faktycznie mogło już pęknąć jakieś jajeczko![]()
Nie. Pytałam ale powiedziała tylko, że jest kilka i że zobaczymy w poniedziałek jak to wygląda bo rosną nie równo. Pytałam też czy w takim razie jest sens robić punkcje na co ona że choćby był jeden to go wezmą. Także nie mam pojecia ile ich jest, nie chciala mówić ale z tego co widziałam na usg to jeden na pewno....i kilka malutkich.No ale wiesz ile konkretnie masz tych jajeczek i jakiej wielkości?
A nie wpisują tego do protokołu? Nie masz żadnej dokumentacji, którą dostajeszNie. Pytałam ale powiedziała tylko, że jest kilka i że zobaczymy w poniedziałek jak to wygląda bo rosną nie równo. Pytałam też czy w takim razie jest sens robić punkcje na co ona że choćby był jeden to go wezmą. Także nie mam pojecia ile ich jest, nie chciala mówić ale z tego co widziałam na usg to jeden na pewno....i kilka malutkich.
nie już tylko czekałam na transfer w 17dcPo tym 11 dc miałaś jeszcze raz USG w 14dc?
w Holandii tez zero badań krwi wiec toNie robili. W ogóle nie ma tu badań krwi podczas procedury...chyba że w moim przypadku przy tak małej ilości jajeczek. Ale miałam usg wiec chyba byłoby widać? Endometrium mam 0.95 cm
Od wczorajszego wieczora mnie tak podbrzusze boli ale dziś już konkret razem z udami no i ten śluz z żywą krwią (mam tak na owulacje właśnie co miesiac). Troche sie teraz stresuje. Organizm tak reaguje przez leki czy faktycznie mogło już pęknąć jakieś jajeczko![]()
ja tez nie dostałam nic, tylko w Polsce pacjent dostaje dokumenty. Moje wszystkie badania są u lekarza w systemie i nie mam do nich wglądu bo to nie ja jestem ich właścicielem tylko państwo bo ono pokrywa koszty - nie płace praktycznie za nic. Ale tez nie mogę sobie zrobić niczego na własna rękę. Jak raz poszłam zapytać o moje wyniki do rodzinnego dostałam odpowiedz ze są ok a wyników nie dostałam do reki.A nie wpisują tego do protokołu? Nie masz żadnej dokumentacji, którą dostajesz?