No wlasnie tylko mam na kartce w sprawie narkozy, że bez pomalowanych paznokci i sie zastanawiam czy wcale czy np moge tylko bez 1. Bo szczerze mowiac sciagac hybrydy to mi mega zajmie dlugojak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie tylko mam na kartce w sprawie narkozy, że bez pomalowanych paznokci i sie zastanawiam czy wcale czy np moge tylko bez 1. Bo szczerze mowiac sciagac hybrydy to mi mega zajmie dlugojak
Mam podobne problemySorki przez przypadek mi się wstawił post a nie wiem jak cofnąć![]()
Probiotyki dopochwowe mają szanse załatwić sprawę zanim się rozwinie. Lactovaginal u mnie działa bezbłędnie.Sory, że tak z grubej rury ale czuje niemiły zapach ram z dołu. Nie mam żadnych objawów infekcji ale gdyby faktycznie infekcja to myślicie, że ewentualny transfwr który mógłby mieć miejsce za tydzień byłby odwołany? Bo punkcja w srode. Wizyta w poniedzialek póki co zaaplikuję globulke z kwasem mlekowym
Dodatkowo możesz kupić i łykać nawet 2 tab dziennie trivaginSory, że tak z grubej rury ale czuje niemiły zapach ram z dołu. Nie mam żadnych objawów infekcji ale gdyby faktycznie infekcja to myślicie, że ewentualny transfwr który mógłby mieć miejsce za tydzień byłby odwołany? Bo punkcja w srode. Wizyta w poniedzialek póki co zaaplikuję globulke z kwasem mlekowym
No niestety u mnie nie ma lactovaginalu ani provag ale zastosuje na noc już vagisan. Pamietam, że jak zaszłam w ciaze z synkiem to po owulacji dostałam infekcji i go aplikowałam no ale to była ciąża naturalna a tu transfer więc totalnie 2 różne sprawy no i nie wiem ehh mam nadzieję, że nic się nie utworzy.Probiotyki dopochwowe mają szanse załatwić sprawę zanim się rozwinie. Lactovaginal u mnie działa bezbłędnie.
U mnie nie ma takich rzeczyDodatkowo możesz kupić i łykać nawet 2 tab dziennie trivagin
To kup jakiś suplement w bakteriami kwasu mlekowegoU mnie nie ma takich rzeczy
Jutro podejde zapytam ale tu jeśli chodzi o leki, witaminy to jest tragedia. Albo ograniczony wybór albo wszystko tylko na recepte. Z polski sobie zawsze zapasy wszelkie przywożę. No na to akurat się nie przygotowałam![]()
Ja robię dokładnie tak samo! Przywożę z PL całe kartony... inna rzecz, że gdy pytałam lekarza embriologa o suplementy przed IVF, to nie kazała mi brać niczego tylko mieć "zdrowy tryb życia"... Ale i tak jakieś podstawy łykam ;-) Dawno nie było problemów z infekcjami, więc akurat zapasów na wypadek nie mam... W razie czego wizyta u gina i recepta...U mnie nie ma takich rzeczy
Jutro podejde zapytam ale tu jeśli chodzi o leki, witaminy to jest tragedia. Albo ograniczony wybór albo wszystko tylko na recepte. Z polski sobie zawsze zapasy wszelkie przywożę. No na to akurat się nie przygotowałam![]()
Jesli masz infekcje to lepiej odwolac transfer. Powiedz w poniedzialek na wizycie, moze zrobia Ci jeszcze jakies badanie, żebyś byla pewna, ze nic nie masz.Sory, że tak z grubej rury ale czuje niemiły zapach tam z dołu. Nie mam żadnych objawów infekcji ale gdyby faktycznie infekcja to myślicie, że ewentualny transfer który mógłby mieć miejsce za tydzień byłby odwołany? Bo punkcja w srode. Wizyta w poniedzialek póki co zaaplikuję globulke z kwasem mlekowym