Asia mi moja dr mówiła,że w razie gdyby skończyła mi się luteina, a był czas że musiałam ją brać w olbrzymich ilościach to żebym wykupiła w aptece a oni, czyli Invicta dośle mi recepte, myślę,że nie byłoby problemu, spróbuj może najpierw tak w aptece, w której już kupowałaś
Sylwia masz przeciesz już cały plan - będzie dobrze

musi być! ja w to wierzę!!!
Fusun bardzo mi przykro, ja niestety nie potrafię nic poradzić, bo wiesz,że mi się w Invimedzie nie udało a miałam też histeroskopię ... Bardzo chciałabym coś doradzić, ale nie potrafię. Przed crio próbowałam przeróżnych witamin i wszystkiego co wyczytałam,że może pomóc. no ale u nas problemem były maluszki i dopiero ich badania doprowadziły nas do szczęścia.
Dagnes szkoda,że nie przyznałaś się dla lekarza. Mi się zdarzało inaczej brać leki niż powinnam, choć to niezupełnie z mojej winy ( dr powiedział kontynuujemy, a w rozpisce nic mi nie napisał, a okazało się,że miałam brać więcej zastzryków) na kolejnej wizycie mu powiedziałam, że brałam bez zmian, a jakoś zastrzyków dostałam dużo. Okazało się,że dobrze ze nie brałam większych dawek bo to wystarczyło, straciłam tylko pieniądze, bo zwrócić tego nie mogłam. Z pewnością Twój dr poradziłby co zrobić. Wiem tylko,że nie wolno odstawiać od razu progesteronu, tylko stopniowo, więc nie odstawiaj tak od razu wszystkich tabletek.
Martka gratuluje - śliczna fotka :-)