• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Kochane! Życzę nam wszystkim aby ten dzień był wolny od wszystkich smutnych niespodzianek. Chociaż za oknem pochmurno (a chciałam zrobić pranie:wściekła/y:) to dziś będzie super dzionek:-)

reklama
madzialenak na karcie informacyjnej napisano tak ( data 22.04.2013- ostatni wpis) :
2 x 2 blastomerowy B, 3x 5 blastomerowy C, 3x 6 blastomerowy c
tego jednego zamrozili 20 kwietnia ...nie znam się na tym czemu tamte tak długo trzymali...zapytam następnym razem

Asia a Twoj mąż jakie ma wyniki nasienia?? I z tego co napisałaś to widzę że nie miałaś zarodków klasy A? Czy te A podali Ci teraz?? U mnie z 8 zaplodnionych 1 mi podali, 6 zamrozili, a 1-mu niestety się nie udało i to byl wlasnie ten najnizszej klasy....a moze warto zrobic badania genetyczne??

Asia już wiem o co chodzi, to tak jak u mnie, widzę, że Twoje maluszki miały kilka dni a były słabo rozwinięte to znaczy miały mało komórek i dlatego ich nie mrozili. Moje dobre zarodki 2 dniowe miały po 5 i 6 komórek a 3 dniowe 8 i 9 komórek, czyli jak widzisz Twoje miały troszkę za mało komórek. U mnie też nie mrozili tych co się słabiutko rozwijały i w rezultacie zawsze miałam po 1 śnieżynce.

transferowane : 2 x 8 blastomerowe B . Zamrożony 1 x blastocysta 3 (A,B)
Nasienie :
liczba plemników 96 mln / ml ( 10% - ruch szybki linearny, 46 %- ruch wolny linearny i nielinearny, 5%- ruch w miejscu, 39%- brak ruchu) Liczba plemników po migracji wstępującej - 51 mln/ ml

reklama
tak czytałam tą kartę informacyjną i wiecie co? chyba jest jakaś nadzieja ...tylko trzy zarodki były 8 blastomerowe B....te dwa co mi podali i jeden co zamrożony....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry