Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Transfer we czwartek o 12.30
będą rozmrażać jednego blastusia jak się ladnie rozmrozi to podadzą tego jednego....a jak nie to będą dalej rozmrażać....mam nadzieje ze dadzą radę....A czy może się zdażyc tak ze nie przetrwają rozmrażania?? zdaża się tak ???? No I od niedzieli mam brac lutinus dopochwowo...ale mam jeszcze duphaston....I zastanawiam sie czy nie brac juz na wlasną rękę????oletka witaj u nas:-) poruszyłaś temat , o którym zapomniałam Wam napisać....weryfikacja.
Dumna z siebie pokazuję wczoraj doktorowi mój wynik progesteronu i estradiolu ( 8 dpt) a on do mnie : po co to robiłam, że weryfikacja nie ma sensu przed 10 dpt, a nawet 12 dpt...robi się weryfikację tylko jeżeli są bezwzględne wskazania...oletka a na pewno nie ma sensu robienie bety w 3 dpt
uważam,że weryfikacja jest bardzo ważna.Witajcie wszystkie! Odważyłam się w końcu "wyjść z za krzaka". Jestem po trzecim ICSI i w 5 dpt. Miałam podana tylko jedna, wczesna blastocyste ( bo tylko ona przeszła PGD). Na dzień dzisiejszym nie mam absolutnie żadnych objawów- dokładnie jak po pierwszym nieudanym transferze. Jestem przerażona bo jestem juz po I weryfikacji w 3 dpt gdzie beta wyszła 0
. W poniedziałek II werka na którą czekam jak na wyrok bo jeśli się udało to beta Musi być ciążowa. Mam nadzieje ze z Wami jakoś przetrwam do poniedziałku... Czy którejś się udało z jednym zarodkiem? Pozdrawiam Was serdecznie.