Kurcze ja obecnie jestem bardziej chętna niż mążJa to jestem w 30tc i mam całodobową chcice. Na szczęście nawet przy krwiaku nie miałam zakazu seksu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze ja obecnie jestem bardziej chętna niż mążJa to jestem w 30tc i mam całodobową chcice. Na szczęście nawet przy krwiaku nie miałam zakazu seksu
To jak u mnie.Kurcze ja obecnie jestem bardziej chętna niż mąż![]()
A czy u Was w klinice jest jakaś minimalna wartość która trzeba mieć do transferu ?? U mnie minimum 10 byłoCzytam wasze wyniki progesteronu i aż mam cicha nadzieje ze i mój będzie wystraczajacy do transferu
Jutro jadę sprawdzać ;P
1700 dawkę progesteronu ?? Jeju ja mam niecałe 700 my tylkoJa to jestem w 30tc i mam całodobową chcice. Na szczęście nawet przy krwiaku nie miałam zakazu seksu
Ja miałam 1700
Fotki nie dostałam ale pokazywał na ekranie gdzie dokładnie umieścił![]()
U mnie podobnieA czy u Was w klinice jest jakaś minimalna wartość która trzeba mieć do transferu ?? U mnie minimum 10 było
Miałam badany progesteron przed przystąpieniem do iui w 21 dniu cyklu o ile dobrze pamiętam i bez leków miałam powyżej 16.A czy u Was w klinice jest jakaś minimalna wartość która trzeba mieć do transferu ?? U mnie minimum 10 było
Wcześniej miałam 1300. Ale zaraz po transferze spadł mi do 13 więc zwiększył o jeden cyclogest.1700 dawkę progesteronu ?? Jeju ja mam niecałe 700 my tylko![]()
no już myślałam że z pełnymTzn nie lezalam godzinę z pełnym pęcherzemodrazu po transferze dostałam basen i dalej leżałam . No takie zasady w klinice cóż trzeba się stosować
![]()