Teoretycznie tak ale praktycznie niech lekarz decyduje, niestety my się nie znamyJa nie ulepszalam nic, słuchałam się, a jeśli beta wychodzi 2 i to 14dpt to chyba bez sensu brac leki dalej ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie tak ale praktycznie niech lekarz decyduje, niestety my się nie znamyJa nie ulepszalam nic, słuchałam się, a jeśli beta wychodzi 2 i to 14dpt to chyba bez sensu brac leki dalej ...
ja tam nigdy nie wyszłam poza myśli lekarzaPełna zgoda. U mnie tak samo, robiłam wszystko co mówili lekarze, a znam takie osoby co chciały być ponad wszystko, same "ulepszały" co się dało I niestety ale nic z tego nie wychodziło![]()
Dziewczyny pisały, że okolo 6dpt blastki juz jest jakaś pierwsza informacja. Ja też czekam, dzis 4dpt, Ty 3?A którego dnia najwcześniej robiłyście betę, z której wyszła prawda?![]()
Tez tak uważam, że po co brac 14 dpt leki ,skoro jest czarno na białym, że niema ciąży.Ja nie ulepszalam nic, słuchałam się, a jeśli beta wychodzi 2 i to 14dpt to chyba bez sensu brac leki dalej ...
ja tam nigdy nie wyszłam poza myśli lekarzato jemu zawierzylam wszystko tak żeby mnie poprowadził jak ma być ja zz pierwszym razem miałam już plamienia a dalej brałam leki do wyniku bety nawet nie pytałam wcześniej bo wiedziała bym że mnie zjebie
Nie, Bydgoszczwrocław ?
7 dpt, ale u mnie bliźniakiA którego dnia najwcześniej robiłyście betę, z której wyszła prawda?![]()
Ja też okolice Bydgoszczy. Mogę zapytać w jakiej klinice się leczyszNie, Bydgoszcz