reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam serdecznie!również podjęłam decyzję aby zostać dawczynią komórek...są pary poszukujące komórek na tym forum?11 maja jestem umówiona w klinice aczkolwiek może jest jakaś para której będę mogła pomóc:-)

Masia, ​wspaniale! Niech dzieciaczki jeszcze podrosną i od soboty jesteś w ciąży :) Ja jak zwykle mam problem z laboratorium Diagnostyka w Bielsku. Wyniki miały być na 100% na 14.00 i jak zwykle mam tylko Progesteron... ręce opadają

poziomka przykro mi @-'--

masia ja jeszcze niewiele rozumiem to co piszecie, ale dociera do mnie, że to dobre wieści:-)

bardzo Wam dziękuję za wskazówki. odrazu mówiłam mężowi, że podpytam i napewno pomożecie

miłego popołudnia:-)

Lawendowy Sen :-) no wiesz ;-) no nie tylko ja mam takie fluidki :-)

ale specjalnie dla Ciebie Masia moje podwójne fluidki dla Ciebie:Zobacz załącznik 555760 990922a4f6ammzo8.gif

Załączniki

• 990922a4f6ammzo8.gif
    990922a4f6ammzo8.gif
    8,7 KB · Wyświetleń: 110
Cześć. Jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum i trzymam kciuki za Wasze starania :) My staramy się dwa lata i myślimy o in vitro. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Invimedem w Poznaniu?

reklama
Witam popołudniowo...
poziomka
współczuję Kochana :-(tak mi przykro
a ja po wizycie to tak pół na pół ..niestety w mojej klinice histeroskopia diagnostyczna nie jest refundowana:-( ..ale na szczęście jajniki się uspokoiły i sam lekarz stwierdził, że dobrze by było zabrać naszego Eskimoska jak najszybciej. I jeszcze z dobrych wiadomości to to ,że gdybym była w potrzebie adoptować zarodek , to koszt jedynie transferu :-) Jest co prawda kolejka , ale mi się nie śpieszy...mam nadzieję,żenie będzie takiej potrzeby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry