Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny,
potrzebuję porady. idziemy 14 maja na badanie nasienia. pani w laboratorium powiedziała mężowi, że powinno ono być 4 dniowe. i taki dylemat mamy: skoro we wtorek jest badanie to "ostatni raz" kochać możemy się we czwartek czy piątek? czy ten jaby jeden dzień różnicy jest bez znaczenia.
pozdrawiam ciepło i przyjemnego dnia życzę
. Bo sobota będzie pierwszym dniem abstynencji seksualnej. Ogólnie się przyjmuje się, że przed badaniem nasienia, bądź przed jego oddawaniem do in vitro abstynencja powinna wynosić 3-5 dni.
:-)
Lawendowy Sen właśnie doczytałam, że byłaś u immunologa. Cieszę się, że w końcu ktoś zajmie się porządnie Twoim zdrowiem. Pani dr na pewno dobrze Cię przygotuje do przyjęcia maluszków.

już mi zapad w pamięć.
. Już nie mogę się doczekać końca remontu w domku...ale to jeszcze potrwa parę ładnych tygodniMadzialenak, ja też mam taką nadzieję.
Dzisiaj, z samego rana, oddałam honorowo krew. Pozostaje mi cierpliwie czekać na wyniki,
bo następną wizytę mam dopiero 14.05 :-)