reklama

Kto po in vitro?

Asiu z tym transferem obcego zarodka bywa różnie. Chyba więcej od kliniki zależy jaka cena. Ja kiedyś pytałam się o taką opcję (podobnie jak Ty brałam wszelkie opcje pod uwagę) to powiedzieli mi za taki transfer w novum 6 tys zł. Trochę drogo, może dlatego ich "żłobek" jest przepełniony.

reklama
Sylwia niestety właśnie przeczytałam kilka wypowiedzi na ten temat i niestety bywa to różnie...cholera a już się cieszyłam:angry: pozostało mi wierzyć, że nasz blastuś pokocha mnie od pierwszego dotknięcia :-)

Asia po drugie z tego co rozmawiałam z lekarzem, niższe są jeszcze szanse na zagnieżdżenie obcego zarodka. Także nie wiem czy jest tutaj sens przy takiej cenie...I w dodatku za każdy transfer płacisz przy obcych zarodkach taką cenę, że za 2 transfery masz in vitro dla siebie. Oczywiście patrzę pod kątem novum i ich cen.

Ale o czym my tutaj rozmawiamy. Tam w wiecznej zmarzlinie czeka na Ciebie mały pingwinek blastuś. I tego się trzymajmy :tak:

Witam, dopisałam się do Waszej listy, bo już wkrótce podchodzę do 2 ivf, czekam tylko na zabieg i na @ i ruszam ze stymulacją:-) Jutro wyjeżdżam z M na tygodniowe wakacje do Tunezji, uzbieram siły i wracam od razu na scratching a później kilka dni przerwy i się zacznie:-)
Ja też biorę cały pakiet, czyli scratching, IMSI, emrybo gel, akupunkturę, duże dawki progestronu, fraxi lb clexane. Nie wiem tylko odnośnie acardu i encortonu, ale to się jeszcze was wypytam w odpowiednim czasie.
Życze udanego weekendu:-)

2 maja poziomka2 wysoka beta
2 maja Ikasia - udane crio
10 maj GizaS-scratching endo
21 maja Lilia♥ - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
Maj kari75 przygotowania do IVF
Maj Dagnes udane krio (albo i nie przez moje pomyłki) :(
Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Sylwia-fakt przepraszam, rzeczywiście testowałyście w 5 tylko holi beta jeszcze wtedy pięknie rosła i bardzo jej kibicowałam. Naprawdę jeszcze raz szczerze przepraszam i trzymam za Ciebie kciuki. Tak jak Ciebie zabolał mój post tak i mnie Twój choć obie tego nie chciałyśmy.Z takim przygotowaniem będzie teraz u Ciebie sukces! Wierze w to z całego serca!

Ikasia- powodzenia!

Asia-
czytałam kiedyś,że w jakiejś klinice w Łodzi adopcja zarodka to koszt transferu i tyle. Myśle, że nie masz sie na razie nad czym zastanawiać bo masz swojego mrozaczka i jestem pewna, że to Twój dzidziuś!

Ostatnia edycja:
No faktycznie oletko jakoś kiepsko to wyszło. Mały szczegół a jak potrafi zaboleć. Jednak ja wiem, że już jutro przekonasz się o swoim cudzie. Mam nadzieję, że nie chowasz do mnie urazy i z całego serca przepraszam Cię za swój nietakt.

reklama
Ikasia - trzymam kciuki za Twój udany transfer, powodzenia.

Poziomka, oletka - dziewczyny życzę Wam co najmniej dwucyfrowej betki :tak:

Słodkich snów, śpijcie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry