reklama

Kto po in vitro?

Kinga dziękuje,że pytasz. Niestety nadal mnie kuje, no ale tak że mogę funkcjonować normalnie. Za to maluszki zaczynają do mnie pukać - dziewczynka tak delikatnie późnym wieczorem, jak przyłożę rękę to czuje, a chłopiec jest bardziej schowany, więc nie odczuwam tak, ale jakaś godzinkę temu chyba mnie kopnął - tak więc pierwszy kopniak zaliczony

reklama
Kinga 1 dzisiaj byłam na pobraniu krwi, estradiol 17 a progesteron 0,22. W poniedziałek idę znowu na pobranie krwi. Boję się ze przy takim niskim estradiolu żeby komórki nie były puste:-(

Sylwia i Martaczi bardzo mi przykro, że znowu się nie udało, brak mi słów zresztą żadne słowa nie ukoją Waszego bólu :-( Jedyne co mogę doradzić to, to abyście się nie poddawały i walczyły o upragnione szczęście.

Własnie wróciłam z pracy. Wchodzę na forum z nadzieją na dobre wiadomości, a tu ich brak :-(

Sylwia, Martaczi, tak mi przykro dziewczyny. Ale nie możecie się poddawać. trzeba działać. trzeba kuć żelazo,
póki gorące.
Pamiętajcie, że ja ze swojej strony zawsze zaoferuje Wam wsparcie.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5589299.jpg

Kinga, już spieszę z odpowiedzią. Biosteron, to nazwa handlowa, więc jak masz samo DHEA, to spokojnie kupuj.
Ja nigdzie nie mogłam namierzyć, bo producent przestał produkować. A że musiałam zacząć branie od końca kwietnia, to kupiłam taki DHEA, 250 tabletek po 25 mg - ELIKSIR MŁODOŚCI (3231724926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spokojnie można kupić i taki DHEA Eljot, 25 mg, tabletki powlekane, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie

Kinga, a ile musisz go dziennie brać?

reklama
Kari75 - a który to dzień Twojej stymulacji? 5? Ja w 5 dniu przy pierwszej stymulacji ( znaczy się pierwszym IVF) miałam 174 pg/ml Estradiol ( nie wiem w jakich ty jednostkach masz) no i na koniec wszystkiego miałam tylko 410 pg/ml ( wtedy z kilku pęcherzyków 1 był prawidłowy i się zapłodnił)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry