Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeDziewczyny mam wyniki!
Dziś 6dpt, a Beta 45,30![]()
PięknieWłaśnie sobie przypomniałam , ze wczoraj relacji nie zdałam z wizytyale to już było tak późno , a ja coś sie nie czułam jaszcze i tak o właśnie . Zatem Synu rośnie dalej jak na drożdżach i wczoraj miał 1155 g
![]()
kolejny raz Doktorek chce nas zobaczyć 16.11
![]()
Dzięki za Twoją historię. U nas pierwsza procedura wypadła najlepiej bo na 12 kom 7 było dojrzałych prawidłowo zaplodnilo się 6 i z tego były 3 blastocysty ale ostatecznie zostały dwie ale niestety nie dały ciąży mimo "dobrej" klasy. Kolejne procedury z wyższymi dawkami hormonow, po suplementach m.in. dhea (niepotrzebne uwazam) wyniki procedur kiepskie..w każdym co najmniej 3 zdegradowane kom, jakby za mocno za długo(?)...nie mam pojęcia. Jestem podłamana, jeszcze dopadła mnie hiperowu (bo dostałam ovitrelle..), nie wiem kiedy ten transfer, ale nie liczę na nic. Psychicznie wysiadam...U nas też walka o drugie, córka w podobnym wieku do Twojego syna, 5,5 roku. Również bez starań, od razu w pierwszym cyklu zaskoczyło. W zeszłym roku poronienie, ale w ciążę zaszłam bez problemu. Mam wrażenie, że właśnie od tego poronienia wszystko się popsuło, cykle są jakieś inne. AMH rok temu wynosiło 2,69.
Na 8 pobranych komórek 6 było dojrzałych, 4 zapłodniły się prawidłowo. 2 zarodki od początku nie dzieliły się prawidłowo, 3 przestał się rozwijać w trzeciej dobie (miał 2 blastomery), a czwarty w czwartej (6 blastomerów). Embriolog niestety podejrzewa kiepską jakość komórek jajowych.
Mogę wiedzieć czy transfer miałaś na sztucznym z estrofemem czy na naturalnym tylko z progesteronem?Aaa to może bliźniaki?Ja miałam transfer maleństwa 5 doby 25.10 ogólnie mrożony dostała najwieksza ilość punktów do uzyskania
będę mam zalecana 3.11
Na naturalnym z progresteronem duphaston 3*1 progresteron 2*1 utrogestran 2*1Mogę wiedzieć czy transfer miałaś na sztucznym z estrofemem czy na naturalnym tylko z progesteronem?
PowodzeniaNa naturalnym z progresteronem duphaston 3*1 progresteron 2*1 utrogestran 2*1
Te czekanie najgorsze
Ale to jest pierwszą beta? Nie pozwalają odstawić leków wcześniej, nawet jak wcześniej wychodzi beta 0?U nas betę sprawdza się w 14-15 dpt, co by nie mieć absolutnie żadnych wątpliwości ;-) Interesują ich co najmniej trzycyfrowe wyniki ;-)
Tak, to jest pierwsza i jedyna beta. Nawet jeśli przyjdzie krwawienie. Nikt teoretycznie nie wie, jaka wychodzi beta wcześniej, bo nikt na nią raczej bez skierowania nie biega, trochę z tym zachodu...Ale to jest pierwszą beta? Nie pozwalają odstawić leków wcześniej, nawet jak wcześniej wychodzi beta 0?
cudowne nowinyWłaśnie sobie przypomniałam , ze wczoraj relacji nie zdałam z wizytyale to już było tak późno , a ja coś sie nie czułam jaszcze i tak o właśnie . Zatem Synu rośnie dalej jak na drożdżach i wczoraj miał 1155 g
![]()
kolejny raz Doktorek chce nas zobaczyć 16.11
![]()