MajaSauer
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.Jestem zrozpaczona...Wydaje mi się że nie będę umiała ustalić 2 dc. aby podać sobie zastrzyk! Od trzech miesięcy plamię, począwszy od owulacji aż do samego @. Pierwszy dzień określałam sobie zawsze jako ten któremu towarzyszył największy ból i kiedy to plamienie zamienia się w krwawienie. W zeszłym miesiącu to krwawienie pojawiło się troszkę szybciej ale nie towarzyszył temu żaden ból więc uznałam że to nie @ i któregoś dnia kiedy pojawił się specyficzny, potężny w moim przypadku ból uznałam że to @ Ale to loteria!!!!!!! Mogłam się tak bawić teraz nie ma nawet takiej opcji!!! Powiedziałam o tym lekarzowi powiedział że to może być niedomoga lateralna ale że może to być również spowodowane zapaleniem szyjki macicy na co przepisał mi antybiotyk. Leki się skończyły, wymaz zrobiłam ponownie ale cóż, krwawienie nie ustało! Dr. robiąc mi wymaz i widząc krwawienie powiedział pod nosem:"Dlaczego pani tak plami przed tym okresem..." I tyle...Dziś jest już dość obfite ale to nie jest @!!!!!!! Mimo że lekko boli mnie brzuch to dopiero 27dc. powinnam dostać dopiero za 4 dni, no chyba że przyśpieszył się ów proces z powodu stresu jaki ostatnio przeszłam...Boże a jeśli to naprawdę 1 dc? I jutro powinnam wziąć zastrzyk...a może to dopiero jutro będzie pierwszy? Zapłaciłam 4.500 zł za zastrzyki i co jeśli podam sobie w złym momencie!!! Dlaczego ja zawsze muszę mieć pod górkę!!!:-(
Miałam zrobić glukozę na czczo + obciążenie po 2 godz. i te parametry są chyba ok? Z góry dziękuję za interpretację.